Hoppá! 14 évvel a Bazi nagy görög lagzi világsikere után mindenki kedvenc görög családja, a Portokalos família visszatért a mozikba egy még vidámabb, még harsányabb esküvővel. A Bazi nagy görög lagzi 2.-ben (12) ismét találkozhatunk a zajos család mindegyik tagjával, és természetesen a forgatókönyvet is jegyző színésznő, Nia Vardalos és a Szex és New York sztárja, John Corbett ismét együtt romantikáznak. Míg a két színész az első részben kisebb-nagyobb nehézségek árán igyekezett eljutni az oltárig, most azon ügyködnek hogyan tudnának valaki mást eljuttatni oda.

A színészek életében különös számmal bír a 13, ugyanis pont 13 évvel a Bazi nagy görög lagzi óriási sikere után döntött úgy Nia Vardalos, hogy folytatja a történetet, a sármos John Corbett pedig pont 13 éve van együtt az elbűvölő Bo Derekkel, akivel egy vakrandin ismerkedtek meg, és azóta is izzik az a bizonyos szikra kettejük között. „Egy jó kapcsolathoz a kulcs a romantika.”– mesélte a Miért éppen Alaszka sztárja a film amerikai premierjén. „Így van ez a filmben is, ahogy Ian és Toula újra megtalálják egymást, újra randizgatni kezdenek. Persze azért Nia nagyon jó érzékkel felturbózta ezeket a jeleneteket is rengeteg humorral. Amikor egy autóban próbálunk szexelni és megjelenik szinte az egész Portokalos család, na, az az egyik olyan jelenet volt, amit elég sokszor kellett felvennünk, mert mindig röhögésbe fulladt az egész.”

És hogy Nia Vadalos miért várt pont 13 évet a folytatásra? „A kislányom első ovis napján döbbentem rá, hogy 13 év múlva már egyetemre fog járni, és hogy mennyire gyorsan elrepülnek ezek az évek, hisz akkor pont 13 éve volt a Bazi nagy görög lagzi bemutatója.” – mesélte Nia egy interjúban. „Meg akartam mutatni a közönségnek, hogy egy 3 generációs görög családnál mennyire nem változnak a szokások, mennyire örök a humor, a jókedv és az összetartás.”

PBL_1551_k

A hazai sztárok is nagyon várták már a legsikeresebb romantikus vígjáték folytatását. A teltházas vetítésen a nézők soraiban Görög Zita férjével, Lola barátjával, Pálfi György feleségével, Papadimitriu Athina lányával, Trokán Annával, a Jóban Rosszban sztárjai,Legerszki Krisztina és Adányi Alex, valamint a két csinos műsorvezető, Aryee Claudia Dedei és Pordán Petra is helyet foglaltak. A vetítés előtt a meghívott vendégeknek lehetőségük volt a fotózkodásra is. Sokan kaptak az alkalmon, hogy menyasszonyként és vőlegényként hangolódjanak rá a vidám mozizásra.

Papadimitriu Athina

Bazi nagy görög lagzi 2. – hazai premieren készült fotók >>

Ezúttal is folyik a sok ouzo, törnek a tányérok és Voula néni most is mindenkinek megmondja a magáét. Több, mint egy évtized ide vagy oda, mindenki változik, de a görögök soha. A Bazi nagy görög lagzi 2. (12) már a mozikban!