Beautiful CreaturesEmmy Rossum, a vadóc Igéző

Valentin napon mi más lehetne az egyik legromantikusabb meglepetés, mint egy misztikus csavarral fűszerezett Rómeó és Júlia történet. A sikeres regénysorozat első részéből készült Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtményekben (12E) egy teljesen új, mágikus világ tárul fel előttünk boszorkányokkal, gótikus hangulattal, és egy gyönyörű, mindent elsöprő szerelemmel a modern mese középpontjában.

A történet egy amerikai kisvárosba repíti a nézőt, ahonnan a főszereplő srác, Ethan már nagyon régóta elvágyódik, ám mikor megérkezik Lena, fellángolnak benne a heves érzelmek. És itt jön a fordulat, a bonyodalom a történetben, mert Lena az Igézők közé tartozik, akik természetfeletti képességekkel bírnak, a Fény vagy a Sötétség oldalán állva.

Beautiful Creatures

A bájos, és a filmben igen szexi unokatestvért Emmy Rossum kelti éltre, aki énekesi karrierjét ugyanolyan fontosnak tartja, mint a filmezést. Egyik legemlékezetesebb szerepe volt, amikor Gerard Butler oldalán Az operaház fantomjában játszott, azonban most abszolút kiélhette vadóc oldalát. – Nagyon élveztem a gonoszkodást, és hogy megmutathattam milyen is egy vérbeli déli lány. Ridley, a karakterem, ebben a konzervatív világban nevelkedett, és szinte csak úgy szikrázik körülötte a levegő, szétfeszíti a benne lévő sok elfojtott energia. – nyilatkozta Rossum az egyik internetes portálnak, aki többféle jelmezben, szőkén vagy barnán  tűnik fel a filmben. Egyszer Marilyn Monroe, máskor Rita Hayworth stílusának megfelelő ruhákat kapott a film stylistjától. A kedvence az első forgatási napon viselt csipkeruha volt. – Egy egyszerű csipkeruha, nagyon kényelmes, de nem egy hétköznapi viselet, kicsit túl kihívó. De túltettem magamat a dolgon, és átadtam magamat a szerepemnek, hogy az a hataloméhes szexistennő legyek, akivé válnom kellett.

DSC_2889.NEF

Február 14-től a magyar nézőket is levarázsol a Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények (12E) látványos, szemkápráztató története olyan további tehetséges színészekkel, mint Jeremy IronsEmma ThompsonViola Davis, és a két fiatal feltörekvő tehetség, Alice Englert és Alden Ehrenreich.

[youtube]http://youtu.be/4bsvq85FlEo[/youtube]

Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények – feliratos összeállítás (12E)