Justin Bieber énekli a Karácsony Artúr (Arthur Christmas, hazai bemutató: november 24.) című humorral teli animációs vígjáték végefőcím dalát: egy karácsonyi klasszikust egy teljesen új hangzással, a Santa Claus is Comin’ to Townt. A dalhoz videóklipet is forgattak, amiben a képsorok a Télapó ajándékkészítő műhelyét mutatják, ahol Justin– mint egyszerű ajándékkészítő manó – ügyködik, és életre kelt pár játékot, akik azután felnőtt táncossá változhatnak.

– Ezt a dalt sokan ismerik, és biztosan örülni fognak mikor meghallják, hogy felcsendül a film végén. – nyilatkozta Bieber. – Minden néző a moziból távozva ezt dúdolja majd!

A filmet gyártó Sony Pictures vezetői már A karate kölyök készítésekor úgy megkedvelték Biebert, aki akkor is egy dallal járult hozzá a sikerhez, hogy elhatározták, amint lehet, újra hívják: az akkori együttműködés jó tapasztalatai egyenesen vezettek a következő feladathoz.

– Nekem még most is gyanús, hogy a Télapó létezik – jelentette ki Bieber. – Azt persze én sem értem, hogyan tud egyetlen éjszaka alatt olyan sok ajándékot szétosztani az egész világon…

IC Press