Jessica Biel pontosan tudja, mire szeretne emlékezni. A 30 éves színésznő az ellenállás egyik harcosát alakítja Az emlékmás-ban (Total Recall, hazai bemutató: augusztus 16.), Len Wiseman rendező távoli jövőben játszódó akciófilmjében. Ebben a világban megválaszthatók az emlékek: egy cég vállalja, hogy az át nem élt életekről is képeket programoz a jelentkezők agyába – egyéni ízlés és választás szerint.

A kettős életekkel, átverésekkel teli vad akciófantáziában Biel volt szerelmét (Colin Farrell-t) próbálja meggyőzni arról, hogy a férfi nem véletlenül álmodott sokat róla: ők egymás múltjának részei.

Biel persze azt is végiggondolta a forgatáson, hogy ha valóban létezne olyan cég, amely kívánságra emlékeket gyárt, ő mit választana.

– Mindig lenyűgöztek a nyomozók meg a titkos ügynökök – vallotta be a színésznő. – Ha tényleg választhatnék, azt kérném, hogy egy gyilkossági csoport vezetőjének emlékeit nyomják a fejembe: hadd higgyem azt, hogy ilyen menő munkám volt. E nélkül egyelőre csak annyi marad nekem, hogy a tévében hasonló témájú sorozatokat nézek… kezdetnek ez is megteszi.

IC Press