Norm, az északi

Bemutató: február / Korhatás: 6E

Norm-ot, az északi sarkkörön élő jegesmedvét és három lemming barátját otthonunk elhagyására kényszerítik. New Yorkban kötnek ki, ahol Norm egy vállalat kabalája lesz.

https://youtu.be/uj9V74rTsb0

A fekete ötven árnyalata

Bemutató: február / Szereplők: Marlon Wayans, Jane Seymour

A fekete otven arnyalata-poszter

Ha Christian Grey felzaklatott vagy feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A nagysikerű Szürke ötven árnyalatának fergeteges paródiája, melyet a Horrorra akadva valamint a Feketék fehéren című filmek alkotói készítettek, és Mr Black erotikus játszószobájába enged bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva…

Egyiptom istenei

Bemutató: február / Szereplők: Gerard Butler, Brenton Thwaites, Nikolaj Coster-Waldau

Az akciófilmet az egyiptomi mitológia ihlette. Set, a sötétség könyörtelen istene bitorolja Egyiptom trónját, az egykor békés és virágzó birodalmat káoszba taszítva. Egy maroknyi hősies lázadó veszi fel a harcot a halandó Bek vezetésével a gonosz nagyúrral szemben, akit a hatalmas isten, Horus támogat.

Támadás a Fehér Ház ellen 2. – London ostroma

Bemutató: március / Szereplők: Gerard Butler, Angela Basset, Morgan Freeman, Aaron Eckhart
Korhatár: 12E

Tamadas-a-Feher-Haz ellen 2-London-ostroma-film
A nagysikerű Támadás a Fehér Ház ellen című film folytatása, amely Londonban játszódik. A brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, és temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a világ legbefolyásosabb emberei ellen, hogy elpusztítsák a brit főváros összes nevezetességét. Csak 3 ember tudja megállítani ezt: az Egyesült Államok elnöke, a titkosszolgálat vezetője és egy brit MI-6 ügynök, aki jogosan nem bízik senkiben.

https://youtu.be/k-aD1-0nGQo