Egy igazán nívós helyszínen, a New York-i Modern Művészeti Múzeumban tartották meg az év egyik legjobban várt misztikus thrillere, az EGY KIS SZÍVESSÉG (16) világpremierjét. Blake Lively, aki egy titokzatos nőt alakít az izgalmas krimiben, egy lehengerlő stílusú Givenchy nadrágkosztümben jelent meg az eseményen színésztársai, Anna Kendrick és Henry Golding, valamint a film rendezője, Paul Feig oldalán.

Blake Lively

Blake Lively as ‘Emily’ in A SIMPLE FAVOR. Photo Credit: Peter Iovino

A Pletykafészek sztárját az elmúlt hónapokban szinte csak a filmbeli karakteréhez illő öltözékben lehetett látni, legutóbb, a Ralph Lauren Divatház 50. születésnapjára rendezett divatbemutatón.  “ Amikor elolvastam a forgatókönyvet, éreztem, hogy egy ikonikus megjelenés kell ennek a karakternek. Azt akartam, hogy érezzék a nézők mennyire kemény, szexi és kiszámíthatatlan. Azt találtam ki, úgy fogok felöltözni, mint a világ legfessebb rendezője, Paul Feig. ” A Női szervek és A kém direktora, –  aki most egy sötétebb oldalát mutatja meg a nézőknek legújabb krimijében – nem csak remek humoráról, de elegáns megjelenéséről is híres a sztárvilágban.   „Imádom, ahogy Paul minden részletre figyel, a mandzsettagombtól a sétapálcáig. Ezt az eleganciát akartam egy női formába rejteni. Azt gondolom, a szexualitás nem azon múlik, mennyit mutatsz meg magadból. Ez belülről fakad.”- tette hozzá Blake Lively, akinek vagány öltönyös képei azóta bejárták a világsajtót.

A gyönyörű színésznőt természetesen férje, Ryan Reynolds is elkísérte a premierre, akivel  előző este ünnepelték 6. házassági évfordulójukat. Ryan ezúttal nem posztolt az Instagram oldalára poénos üzenetet: teljes mértékben átadta a rivaldafényt feleségének. Bár egy apró vicces megjegyzés azért csak kicsúszott a száján: „Ez most abszolút Blake estéje.  Azt egy kicsit sajnálom, hogy Anna (Kendrick) velem nem fotózkodott, de most az egyszer talán kibírom.” – nyilatkozta a sztár nevetve az EGY KIS SZÍVESSÉG vetítését megelőzően.

Minden rajongó nagy örömére a stílusos és fordulatos thriller, – amiben Anna Kendrick a rejtélyes körülmények között eltűnt barátnője, azaz Blake Lively nyomába ered – , egy nappal az amerikai bemutatót megelőzően, már a mozikban látható.