A Bolondos dallamok-sorozat két kedvenc figurája: a Kengyelfutó Gyalogkakukk és a Prérifarkas 3D-s kisfilmben folytatja az üldözést

A Warner Bros. három új kisfilmben hozza vissza klasszikus karaktereit három nagyszabású családi mozifilmje előtt

gyalogkakukk-2

A Bolondos dallamok-sorozat két legnépszerűbb karaktere: Kengyelfutó Gyalogkakukk és a Prérifarkas három teljesen új 3D-s kisfilmmel debütál a mozivásznon. A stúdió három családi mozifilm előtt vetíti le a kisfilmeket digitális 3D-ben, és hagyományos 2D-ben. Az első kisfilmet augusztus 5-től a Kutyák és macskák – A rusnya macska bosszúja 3D családi fim előtt láthatja a közönség, a másodikat október 7-től Az Őrzők legendája 3D családi film előtt, és a harmadikat 2011 januárjában a Maci Laci 3D családi film előtt.

A 3 perc hosszúságú rajzfilmekben a Prérifarkas elszántabb, mint valaha, s szerencsétlen végzete ellenére tovább folytatja ádáz harcát a leleményes “bíííííp-bíííííp”-elő Gyalogkakukk elkapásáért. A találékony Prérifarkas már a 21. század korszerű eszközeinek tárházával próbálja elkapni áldozatát, és mindezt látványos 3D-ben.

Ádám Bernadett, a Warner Bros. Pictures filmjeit hazánkban forgalmazó InterCom marketing és kommunikációs igazgatója a kisfilmek bemutatójához a következőket fűzte hozzá: „ A közönség mindig is nagyon jól szórakozott – a megjósolható végkifejlet ellenére – a Prérifarkas makacs, megszállott üldözésén. Örömmel mutatjuk be ezeket a karaktereket 3D-ben, az új technikával fokozva az üldözés okozta izgalmakat, jókedvet, nevetést. Biztosak vagyunk benne, hogy ezek az új kalandok az új generáció rajongótáborát is ugyanúgy fogják szórakoztatni, mint a szüleiket, újfent bizonyítva, hogy miért is annyira kedvelt, és szeretnivaló ez a két rajzfilmfigura már oly régóta.”

“Coyote Falls”

A Kutyák és macskák – A rusnya macska bosszúja előtt kerül bemutatásra

Prérifarkas egy remek bungee kötelet szerez, hogy az örökké tartó hajszában végre elkapja Kengyelfutó Gyalogkakukkot. Üzembiztos tervében mindennel számol…kivéve a szembejövő forgalommal.

“Fur of Flying”

Az örzők legendája előtt kerül bemutatásra

Prérifarkas a postaküldő szolgálat nagy választékú termékeinek köszönhetően készít magának egy helikopter sisakot. A felhőkön keresztülrepülve, túl a sziklákon holtbiztosnak tűnik Kengyelfutó elkapása…persze csak a katonai gyakorló terepen kívül.

“Rabid Rider”

Maci Laci előtt kerül bemutatásra

Prérifarkas utolsó tervében egy rendkívül korszerű, kétkerekű, önegyensúlyozó, elektromos roller szerepel. Kengyelfutó Gylogkakukk feltűnésével mi rossz történhet? Az örök nagy kérdés.