Vajon hamarosan sok-sok Kate és Matthew nevű baba fog születni Ausztráliában? A kontinens keleti partjai közelében fekvő festői szigeten, a Hamilton Islanden az esküvőszervezés eddig is a helyi ipar része volt: sokan utaznak csak azért oda, hogy a türkizkék tenger közelében, a Nagy Korallzátony szomszédságában mondhassák ki az igent.

bolondokaranya-730-05

Jelenet a Bolondok aranya c. filmből

 

Az a két hónap azonban, amíg a Bolondok aranya (Fool’s Gold, hazai bemutató: április 10.) című film tengeri jeleneteit a sziget közelében forgatták, feltűnően megszaporodtak a bejelentkezések, és igen sokan kérték, hogy a homokos parton, a tenger közvetlen közelében kerüljön sor a szertartásra.

A kalandos-romantikus vígjáték forgatásának többször le kellett állnia, mert a gondosan kiválasztott háttérben felbukkant egy ünneplő nászmenet. Volt, aki a kamerák előtt búvárkodó főszereplőket, Kate Hudson-t és Matthew McConaughey-t kérte tanúnak a szervezőirodától, és több pár is megígérte, hogy ha a szigeten töltött mézeshetük idején gyerekük foganna, a film főszereplőiről fogják elnevezni.

– Legalább tudom, kik játsszák majd a gyerekszerepeket a Bolondok aranya második részében – viccelt a hír hallatán a kincskeresős történet rendezője, Andy Tennant.

IC Press