Tavasszal a Puskin moziban is találkozhatnak a gyerekek és szüleik a népszerű játékos zenei ismeretterjesztő sorozattal, a Bonbon Matinéval. A mesék és a hangszerek világával ismerkedünk, kitűnő művészek muzsikálnak, Lukácsházi Győző pedig segít tájékozódni a klasszikus zene világának rejtelmeiben.  És el ne felejtsük említeni, az előadások végén minden gyerek Kinder Csoki ajándékkal távozhat!

Április 14-én a Brassimum Fúvósegyüttes Prokofjev muzsikája alapján készült Péter és a farkas-című zenejátékát láthatja és hallhatja a közönség. Mesélő: Lukácsházi Győző

2012. április 14. 10.00 óra – Bonbon Matiné a Puskin moziban

Mi is a célja a Bonbon Matinéknak?

Nos, hogy elsajátítsuk a színházba- és koncertterembe járás legelemibb szabályait. Játsszunk és tanuljunk, miközben kitűnő előadók segítenek bennünket abban, hogy bejussunk a hangszerek- és a zene csodálatos birodalmába, megismerjük a legnagyobb zeneszerzőket, leghíresebb műveiket! A tubáról kiderülhet, hogy nem nagytrombita, a bőgőről az, hogy inkább kacagni tud, mint sírni, a hárfa nem virágzik tavasszal, az ütőhangszeresek, pedig nagyon békés emberek! Ráadásul a sok „tudomány” mellé még ajándék is kerül annak a gyereknek, aki ügyesen válaszol a kérdéseimre! Aki eljön a Bonbon Matinékra, sok szép élménnyel lesz gazdagabb!