Britney Spears új színe: hupikék! A pop ikon twitter oldalán tette közzé a nagy hírt: felvett egy dalt, ami a nyár legfantörpikusabb filmjét, a Hupikék törpikék 2.-t (KN) (Smurfs 2, hazai bemutató: augusztus 1.) fogja feldobni. A dal címe: Ooh La La, szerzői pedig Dr. Luke, Ammo, Cirkut és J Kash.

– Gyerekkorom óta imádom a Hupikék törpikék-et, és a fiaim meg a világ legnagyobb törprajongói – nyilatkozta az énekesnő. – Őket akarom meglepni azzal, hogy amikor nézik a filmet, egyszer csak énekelni kezd benne az anyukájuk! Tutira azt fogják erre mondani: Törpisztikus!

HupikekTorpikek2_jelenetfoto (1)

A rendező, Raja Gosnell szerint a dal pompásan elkapta a törpös-partizós hangulatot. Így aztán az új törpfilm igazi szenzációja, hogy Katy Perry és Britney Spears együttműködését hozza: Perry adja a hangját a legszebb törplánynak, Törpillának – igazi, ezúttal nem lesz sok alkalma megszólalni, hiszen a 2. részben elrabolja és Párizsba hurcolja őt Hókuszpók; a megmentésére induló hősies törpöket pedig saját ellentörpjeivel, a két Komiszkával: Vexivel és Haxival próbálja legyőzni.

Félelemre szerencsére semmi ok. A sok kaland vége úgyis: hupikék!

IC Press