Míg a Die Hard – Drágább, mint az életed tegnap törT be a mozikba, Bruce Willis már régóta készül rá, hogy promotálja John McClane legutóbbi kalandját. A színész a BBC csatornán vetített „The ONE Show” c. show műsorban rövid és tömör válaszával megerősítette, hogy lesz Die Hard 6.
Willis válasza a kérdésre mindössze ennyi volt: „Igen.”
Azt, hogy ha a Good Day to Die Hard rendezője; John Moore bevállalja-e a film rendezését, valamint az író Skip Woods fogja-e írni a forgatókönyvet, még nem tudni. Mivel a Die Hard – Drágább, mint az életed Oroszországban zajlik, bárhol véget érhet a Die Hard 6 a nemzetközi helyszín végett; hacsak nem tér vissza John McClane New Yorkba.
Die Hard – Drágább, mint az életed  filmjelenet -Bruce Willis - Jai Courtney

Die Hard – Drágább, mint az életed filmjelenet -Bruce Willis – Jai Courtney

Az is lehetséges, hogy McClane kalandjai gyermekeivel folytatódnak; Jack McClane (Jai Courtney) és  Lucy McClane (Mary Elizabeth Winstead). Mary a 2007-es „Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed  (Live Free or Die Hard)” c. filmben jelent meg először, és rövid ideig láthatjuk őt a A Good Day to Die Hard c. részben is.
Szintén említésre méltó, hogy még 2010-ben Bruce Willis elárulta, hogy John McClane a Die Hard 6 után fog visszavonulni, és másik színész viszi majd a filmet. Lehetséges, hogy Jack szerepében Jai Courtney fogja átvenni a helyét, hogy a film a McClane család neve alatt maradjon.
A Die Hard 6. része 2015-ben kerül mozikba, Bruce Willis főszereplésével.