Demi Moore és Bruce Willis gyönyörű nővé serdült 17 éves lánya, Tallulah Párizsban elsőbálozott, ahol természetesen az akciósztár is tiszteletét tette. Demi viszont látványosan nem volt jelen, ami összefüggésben lehet azzal, hogy szinte belebetegedett abba, hogy válik Ashton Kutchertől. A színésznő Hálaadás napja óta nem adott életjelet magáról, ekkor posztolt utoljára a Twitteren.

A Párizsból hazatérő Willist természetesen riporterek hada fogadta a repülőtéren, ám amikor Demiről kérdezték, egy kukkot sem válaszolt, csak morcosan magára csapta a terepjáró ajtaját. Lehet, hogy egyszerűen rosszkedve volt, de az is előfordulhat, hogy ő sem tudja, mi van Demivel, aki az utóbbi hetekben csontsoványra fogyott a magánéleti problémák miatt.

Bruce Willist hamarosan igazán neki való szerepben láthatjuk: Joe Colton tábornokot alakítja a G. I. Joe 2-ben. Ez a karakter az eredeti G. I. Joe, vagyis a tökéletes amerikai katona megtestesítője. Az első részben nem szerepelt a rajongók nagy bánatára, most a folytatásban jóváteszik a mulasztást.

(G. I. Joe 2: Retaliation – hazai bemutató: 2012. augusztus 23.)