Buda Bed Cinema – Ágymozi jegyárak – Információ és jegyrendelés: +36 1 437 8362 (12-22 óráig)

Jegyár: 5.555 Ft.

A jegy egy ágy használatára két felnőtt, vagy két felnőtt és két 10 év alatti gyerekre vonatkozik.

Cím: Bécsi út 38-44., Budapest

Első vetített filmek: Az éhezők viadala: A kiválasztott – 1. rész / Carrie / Démoni doboz

Buda Bed Cinema - Ágymozi

Buda Bed Cinema – Ágymozi házirend

A mozijegy lefoglalásával és/vagy megvásárlásával a mozilátogató tudomásul veszi és elfogadja a jelen házirendben foglaltakat.

A megvásárolt ágymozi jegy két felnőtt, vagy két felnőtt és legfeljebb két tíz év alatti gyermek belépésére, és egy darab, a jegyen feltüntetett ágy használatára jogosít.

A látogatók a mozijegyükön feltüntetett sor és székszámnak megfelelő helyen kötelesek helyet foglalni, és jegyüket illetve blokkjukat az előadás végéig megőrizni

A mozi a műsorváltoztatás jogát fenntartja.

A műsorváltozásról a mozi legkésőbb a változással érintett előadás kezdetéig ad ki tájékoztatást.

Az előre lefoglalt, és át nem vett jegyeket a mozi 30 perccel az előadás kezdete előtt törli a rendszerből.

A lefoglalt jegyeket soron kívül kiadni nem áll módunkban.

A pénztártól való távozás után a kiadott, esetlegesen nem megfelelő időpontra, dátumra, filmre kapott jeggyel, a fizetett, vagy visszakapott összegekkel kapcsolatban reklamációt elfogadni nem áll módunkban

A látogatók teljes mértékben felelősséget vállalnak az általuk kísért gyermekekért, a gyermekek időbeni tájékoztatásáért a mozi házirendjéről és annak betartásáért.

Belépőjegyet minden látogatónk köteles váltani kortól, foglalkozástól és minden egyéb tényezőtől függetlenül (kicsi gyermekek, újságírók, rendőrök stb.).

Az ágyakra cipővel felmenni tilos, a levetett cipőket az ágy alatt kialakított cipőtároló rekeszben kell tartani.

Az előadásra a mozi területére élelmiszert bevinni, a teremben élelmiszert fogyasztani tilos.

A mozi területén érvényes mozijegy nélkül tartózkodókat a mozi személyzete a moziból eltávolítja . A termekbe kizárólag az adott vetítésre érvényes mozijeggyel, legkorábban az előadás kezdete előtt 10 perccel lehet bemenni.

Az előadás ideje alatt a moziban telefonálni, hangoskodni, a többi vendéget bármi módon zavarni tilos

A mozi területéről a rendbontó, a többi látogató szórakozását bármilyen módon zavaró (pl. mobiltelefon használata az előadások alatt) látogatókat a mozi személyzetének jogában áll eltávolítani. Ebben az esetben a jegyvétel árát nem köteles a mozi megtéríteni.

A mozi tulajdonát rongáló, eltulajdonító vagy érvényes jeggyel nem rendelkező személyek ellen a mozi – a kárértéktől függetlenül – rendőrségi feljelentést tesz.

A moziban szigorúan tilos a kép- és/vagy hangrögzítő eszközök használata (fényképezőgép, kamera, telefon, diktafon stb.)

A moziban a Magyarországon hatályos, a szerzői jogokra vonatkozó törvényeket megsértő látogatókat a mozi személyzete a mozi területéről eltávolítja, ellenük a mozi rendőrségi feljelentést tesz

A mozi terembe személyenként csak 1 csomag vihető be, melynek mérete nem haladhatja meg a 25cm x 25cm x 40cm-es méretet. Csomagmegőrzés mozi területén nem vehető igénybe. A csomagot úgy kell elhelyezni, hogy a közlekedő folyosók szabadon maradjanak

A mozi területére állatot bevinni tilos.

A mozi egész területe „C” tűzveszélyességi osztályba tartozik, ezért a mozi egész területén tilos a dohányzás és a nyílt láng használata. Mozi területére tűzveszélyes anyagot bevinni szigorúan tilos.

A mozilátogatót egy másik mozilátogató miatt ért bármilyen kárért vagy sérelemért a mozi felelősséget nem vállal

A mozi területére bevitt értéktárgyakért a mozi felelősséget nem vállal

Műsorváltozás, a moziban felmerülő technikai vagy más okok miatt elmaradt vagy félbeszakadt előadás esetén, kizárólag az előadás napján jegy és blokk vagy számla ellenében áll módunkban jegyet visszaváltani.

A mozi nem vállal felelősséget arra az esetre, ha a filmek késéssel kezdődnek, elmaradnak vagy egyéb technikai hibákból adódó csúszások keletkeznek. Ebből adódó kellemetlenségek miatt a vendégek kártalanítása, járulékos (pl.: parkolás, utazás) költségeinek megtérítse nem áll módunkban

Amennyiben az előadás félbe szakad, vagy elmarad (áramszünet, bombariadó, különböző természeti csapások, vis maior, stb.), a mozi igyekszik tájékoztatni látogatóit a lehetőségeikről. Ha a mozi más tájékoztatást nem ad, az előadást követő 90 napon át, az előadásokra szóló jegy ellenében, később beváltható, úgynevezett pótjegyet bocsát ki a jogosultak részére.