A Budapest Film Kft. múlt héten megrendezett sajtóprezentációján bemutatásra került a 2012/2013-as évad várható filmtermése. Az exkluzív eseményen több mint 20 filmről esett szó, amelyek a horrortól kezdve a romantikus vígjátékokon át a drámáig bezárólag számtalan közkedvelt műfajt lefednek. A Budapest Film a forgalmazói piac legnagyobb független szereplőjeként így már nem csak többségében művészfilmeket juttat el a közönséghez, hanem fokozatosan nyit a közönségfilmek felé is.
A prezentáción részt vett az A Company csoport részéről Alexander van Dülmen ügyvezető igazgató és Alexander Rodnyansky producer, rendező és a cégcsoport többségi tulajdonosa.
Alexander van Dülmen a Budapest Film Kft. 2010-es megvásárlása kapcsán beszélt a cégcsoport jelenlegi kelet-európai törekvéseiről, jövőbeni terveiről, amikben Budapest Film Kft. mint a hazai leányvállalat kiemelkedő szerepet tölt be.
Az eseményen levetítésre került a Cloud Atlas exkluzív mozi előzetese is, aminek kapcsán van Dülmen kihangsúlyozta azt a megtiszteltetést, hogy a cégcsoport koproducerként működött közre a film elkészítésében.
Alexander Rodnyansky, a Machete Kills és a Sin City: A Dame to Kill for producere méltatta a filmeket és örömét fejezte ki annak kapcsán, hogy az A Company cégcsoport a Budapest Film Kft.-n keresztül juttathatja el közönségfilmjeit a hazai mozinézőknek.
Szemezgetve a 2013-as filmfelhozatalból, a közönségfilmek közül Jung Zsuzsanna, a Budapest Film Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte a I, Frankeinstein; Agent Century 21 és 7500 című mozifilmeket.
A Budapest Film Kft. eddig jól ismert, igényes művészfilmek vonulatát követve 2013-ban bemutatja Pedro Almodovar következő filmjét (Los Amantes Pasa Jeros), a Coen testvérek legújabb alkotását (Inside Llewyn Davis) és Ryan Gosling soron következő akciófilmjét (Only God Forgives).