Amint azt ígértük 2014 tele más lesz, mint a többi. A rendezvénysorozat első, ám nagysikerű eseménye után szeretettel meghívunk mindenkit a BSC és a Jameson által szervezett, havi rendszerességű, ingyenes filmklub második vetítésére! Az időpont február 8. szombat, 20:00, a helyszínt pedig ismét az AnKERT biztosítja.

Budapest Secret Cinema bemutatja Jameson filmklub VOL. 2.

Hogy melyik film lesz látható?

Mint minden alkalommal, most is egy Facebook-os közönségszavazás során fog eldőlni, a februári témákat a nagy mester: Woody Allen adja. Ám természetesen most sem érjük be ennyivel, a vetítés után DJ Karányi vezetésével indulhat a Girly Night (elmarad) – helyette Karányi lesz más liveactekkel, és ez alkalommal sem hagyjuk a közönséget szomjazni, a Jameson támogatásával csodás italakciókkal várunk minden érkezőt az egész este folyamán.

Tehát második alkalommal, 2014. 02. 08- án (szombaton) lesz megtekinthető, a szavazás eredményétől függően, az alábbi négy Woody Allen film egyike, eredeti hangon, magyar felirattal:

– Manhattan (1979, 96 p.)

– Annie Hall (1977, 93 p.)

– Match Point (2005, 124 p.)

– Midnight In Paris // Éjfélkor Párizsban (2011, 94 p.)

A szavazásra ez alkalommal is a Budapest Secret Cinema Facebook oldalán keresztül lesz lehetőség, a belépés pedig teljesen ingyenes!

Havonta egy szombaton felolvasztjuk Budapestet!

BSC csapata