Dax Shepard és Kristen Bell elválaszthatatlanok – de annyira, hogy az két sztárszínészből álló pár esetében már szinte túlzás: mindenhova együtt mennek, és lehetőleg interjút is közösen adnak. Ezek után semmi meglepő nem lehet abban, hogy ha a Saturday Night Feverben híressé vált Dax a Bukós szakasz (Chips, hazai bemutató: március 23.) című vígjátékban íróként, rendezőként és főszereplőként is közreműködik, akkor viszi magával a szerelmét. Igaz, a szerep, amit adott neki, már nem túl hízelgő: Kristen bombázó, de utálatos exfeleséget játszik az akcióvígjátékban, akit időnként elrabolnak.

Bukós szakasz

Bukós szakasz

– A forgatás idején négy óránként szoptattam – vallotta be az Ellen DeGeneres Show-ban a színésznő/anyuka. – Úgyhogy azon a napon, amikor fürdőruhában léptem kamera elé, egyszerűen egy napig nem fejtem és nem szoptattam: estére akkora mellem lett, mint Pamela Anderson-nak, csak majd szét robbantam. Ez az én verzióm arra, amikor Christian Bale egy szerep kedvéért leadott 50 kilót.

– Csak nem tudom, hogy háláljam meg, hogy ilyen dögös volt a filmben – mondta a büszke filmes/férj. – Talán most három napig nem pisilek. A Bukós szakasz kedvéért úgyis elég sok elmebetegséget kipróbáltam már.