Csütörtöktől mozikban az év partyfilmje, a Miénk a világ (18), az első olyan film, amiben a DJ-k pörgős, fergeteges bulikkal és fesztiválokkal teli világát élvezheti minden zenerajongó, és mozinéző. A Miénk a világ premier előtti vetítésén a rajongók a hazai sztárvilág DJ-ivel, fiatal zenészeivel, műsorvezetőivel együtt nézték végig a fiatal DJ, Cole történetét akinek minden vágya, hogy a legmenőbb fesztiválokon nyomassa a DJ-pult mögül a jobbnál jobb számokat.

A vetítés előtti igazi bulihangulat kerekedett, mindenki beállt fotózkodni, hol együtt, hol külön, különböző formációkban. Az Operett színház fiatal színészei és táncosai mellett, Lola, és a Margaret Island csapata is barátaikkal érkeztek. A Los Angelesből haza látogató Zimány Linda legjobb barátnőjével mozizott, Kővágó Dani, akit korábban ByeAlex gitárosaként ismert meg a közönség, és maga is DJ, most megmutatta keményebb oldalát is, mikor a fotósok kamerái előtt pózolt. Az est legdögösebben öltözött vendége egyértelműen Cinthya Diktator volt, akit a Miénk a világban főszerepet játszó Zac Efron képe előtt kaptak lencsevégre. Persze partyarcok nélkül nem buli a buli: az RTL II Partyzánok című zenei realitiy showjának első szereplői is bevetették magukat, majd gyorsan, még a vetítés előtti pillanataiban selfieztek egyet Adával is, az RTL Klub Reflektorának műsorvezetőjével. DJ Flower, azaz Voksán Virág, és a több mint 20 éve a DJ szakmában ténykedő Náksi Attila is kíváncsian várta ezt a pörgős, trendi zenékkel teli filmet.

PBL_0907_v

Náksi Attilának bejött ez a világ, a vetítést követően elismerten beszélt a film szuper zenéiről, és a videoklipszerűen összerakott képekről: „A nagyszerű soundtrack adja a film zenei élményét, a képek pedig pazarok.” Adáéknak is nagyon tetszett a Miénk a világ, amiben nem csak a hiteles karakterek, de a remek zenék is megfogták őket: „Kedvünk támadt fesztiválra menni a film bizonyos részeinél.”  Az ask.fm sztárját, a zenész-énekes Szabyestet is teljesen elragadta a film hangulata: „Ha van százszor újranézhető film, akkor ez az!”

Már nem kell sokat várni, és minden zene-, és filmrajongó saját bőrén tapasztalhatja meg mennyire nehéz lesz egy helyben végignéznie ezt az energikus, fesztiválhangulatot idéző partyfilmet. A MIÉNK A VILÁG csütörtöktől a mozikban!

Az alábbi videóban pedig a színészek és a rendező is mesél a Miénk a világ bulis forgatásáról: