A jövő hét filmes híreit biztosan az új Oscar-díjasokkal kapcsolatos érdekességek fogják megtölteni, de már most is jut minden napra néhány új meglepetés. Például az, hogy a díjat átnyújtó csinos, jól öltözött, választékos beszédű, karcsú színésznők között lesz egy alacsony, rendetlen duci nő, aki arról híres, hogy nem válogatja meg a szavait. De legalább nem lehet unatkozni a közelében. Jön Melissa McCarthy!

Amikor a múlt héten bejelentették, hogy Sandra Bullock-ot az a megtiszteltetés érte, ő olvashatja fel az egyik boldog nyertes nevét, bennfentesek már suttogni kezdték, hogy sor kerülhet rá. És tényleg: Melissa McCarthy, az egykori stand-up mester, akit a Koszorúslányok-ért tavaly Oscarra jelöltek, és a Személyiségtolvaj-jal bebizonyította, hogy bármire hajlandó egy jó poénért, Bullockkal együtt adhat át egy díjat.

Női szervek - Sandra Bullock

Női szervek – Sandra Bullock

A Bullock-McCarthy páros most azért különösen izgalmas, mert előzetes vélemények szerint kettejük vad rendőr-vígjátéka a Női szervek (The Heat, hazai bemutató: augusztus) könnyen az év vígjátékává válhat. Erre garancia a rendező, aki a Koszorúslányok előtt több nagyon jó tévésorozatban is dolgozott, valamint a filmtörténet talán legkevésbé összeillő párosa, amely most az Oscar-gálán is megmutathatja, milyen a humora: Bullock és McCarthy.

IC Press