Ki tudja, mi bujkál egy színészben! Charlie Day például nem tudja, mi bujkál benne. De szeretné kideríteni. A színész, aki a poénok kedvéért megint minden őrültségre hajlandó a Pofoncsata (Fist Fight, hazai bemutató: február 16.) című komédiában Ice Cube oldalán, már többet szeretne, nem csak viccelni.

Charlie Day

– Amikor kezdtem a színészetet, az fájt a legjobban, hogy nem bolondozhatok – vallotta be a színész, aki az új vígjátékban Ice Cube-bal bunyózik. – Rendőrös sorozatokban folyton én voltam a besúgó vagy az áldozat. Nagyon hálás voltam, amikor a Felhőtlen Philadelphiá-val elkezdhettem végre kamera előtt is poénkodni. De most már szeretném megmutatni, hogy többre vagyok képes: jöhetnek az akciófilmek meg a nagy drámák! Ne kelljen már mindig hülyéskednem!

A Pofoncsata talán az első lépés a pályamódosítás felé: igaz, hogy színtiszta vad vígjáték, de legalább a végén van benne egy nagy verekedés: a suli mögötti parkolóban két tanár összeméri az erejét – és a mindig esélytelennek látszó Charlie Day egészen jól nyomja Ice Cube ellen.