Battle of the Year – Az év csatája - poszterLehet, hogy film és valóság között sok összefüggés van, de a filmekben legalább hamarabb kiderül, lesz-e happy end. Chris Brown, a botrányoktól övezett hip-hop sztár olyan figurát alakít a Battle of the Year – Az év csatája (6) (Battle of the Year, hazai bemutató: november 28.) című 3D-s hip-hop filmben, aki nehéz életű, nehezen elviselhető, de a tánc és a táncos csapat segítségével lassacskán felszínre kerül a szelídebb oldala is.

A valóság még nem tart itt. Brown és magyar származású testőre, Christopher Hollosy vasárnap hajnalban összeverekedtek egy férfival egy washingtoni klub előtt. Az áldozatot kórházba, őket a rendőrségre szállították, és a sztár, akinek korábbi erőszakos tettei miatt volt már baja a rendőrséggel, és éppen próbaidőn van, újabb büntetésekre készülhet. Talán ezek elől vonul be a legfrissebb hírek szerint elvonó intézeti kezelésre.

Chris Brown Az év csatája-ban baj esetén a tánctudásával vágja ki magát. A látványos táncfigurák azonban ezúttal kevésnek bizonyulhatnak…

IC Press