Chris Hemsworth nem unta meg a tengert. Pedig volna oka rá, hogy mostanában a lehető legtöbb időt töltse a szárazföldön: Ron Howard új filmje, A tenger szívében (In the Heart of the Sea, hazai bemutató: december 10.) szokatlanul nagy megpróbáltatás volt a stáb minden tagjának. A vitorlás hajóra támadó bálna, és a mentőcsónakban menekülő tengerészek összecsapásainak története a színész élete legnehezebb munkája volt. És nem csak azért, mert majd húsz kilót kellett fogynia a forgatás során.

ATengerSziveben_jelentfoto (3)

– Brutális volt a forgatás – nyilatkozta a film New York-i premierjén Hemsworth. – Fizikailag, lelkileg, érzelmileg is nagyon nagy kihívás volt. De legalább megtudtam, hogy többet viselek el, mint azelőtt hittem.

A színész azt is elárulta, hogy a forgatás nehézségei nem tántorították el: a karácsonyi szünetet a tenger mellett akarja tölteni. Ő, felesége, Elsa Pataky ilyenkor évek óta a tengerparton vernek tanyát. Csak most már a hároméves India Rose és az egyéves ikrek, Sasha és Tristan is velük tartanak a Costa Rica-i szép napokra. És arra is felkészülnek, ha mégis sok lesz a vízből:

– A lányom görkorit kért karácsonyra – mesélte a színész. – És azt hiszem, én is kérek egyet…

Oszd meg!
  •  
  •  
  •  
  •