Stratégiai együttműködésben a Simple és a Cinema City

Mától országszerte 176 moziterembe vásárolhatnak jegyet és léphetnek be a mozinézők okostelefonjuk segítségével. A piacvezető Cinema City mozihálózat világszinten először a magyar fejlesztésű Simple alkalmazásnak engedélyezte, hogy értékesítse a jegyeit. Az együttműködésnek köszönhetően a mozilátogatóknak nem kell jegyet nyomatniuk és a pénztárnál sem kell sorban állniuk.

Cinema_City_Simple_mozijegy

A Cinema City jegyei kiemelt helyen jelennek meg a Simple alkalmazásban, amelyen keresztül a mozihálózat összes, 7 budapesti és 13 vidéki mozijának műsorában válogathatnak a felhasználók. A teljes kínálatot lefedő szolgáltatással a film és az időpont megadása után a nézőtéri helyet és a jegyek pontos típusát is kiválaszthatják a vásárlók. Az új lehetőség igénybevétele az ingyenes Simple alkalmazás összes funkciójához hasonlóan szolgáltató független és bármelyik bank MasterCard, Visa, vagy American Express kártyájával használható.

„A Simple alkalmazással az a célunk, hogy a lehető legtöbb felhasználónak a lehető legtöbb elfogadóhelyen tegyük könnyebbé az életét. A kezdetben Budapest központú használhatóság egyre inkább kiterjed más nagyvárosokra is. Az új szolgáltatásnak köszönhetően már nem csak a színházi és zenei eseményekre szóló jegyfunkciónkkal és a mobil ételrendeléssel, de a mozijegy szolgáltatásunkkal is kiszolgáljuk Debrecent, Győrt, Kaposvárt, Miskolcot, Nyíregyházát, Pécset, Szombathelyt, Sopront, Szegedet, Székesfehérvárt, Szolnokot, Veszprémet és Zalaegerszeget” – mondta Benyó Péter, a Simple alkalmazás fejlesztő OTP Mobil ügyvezetője. – „Hasonlóan fontos lépésünk volt tavaly, amikor az autópálya matrica és parkolás funkciónkkal az egész országot lefedtük” – tette hozzá.

A piacvezető mozihálózattal kötött együttműködés eredményeképpen Budapesten bármelyik nagyobb moziban elfogadják a Simple alkalmazásban vásárolt, telefonon felmutatott belépőjegyet. Az applikáció fejlesztői bíznak abban, hogy a parkolási díjfizetési szokásokhoz hasonlóan a moziba járás megszokott folyamatát is felülírja majd az okostelefonok által biztosított kényelmesebb és gyorsabb megoldás.

“Simple – vedd egyszerűen” alkalmazás letöltés >>

Cinema City mozijegy vásárlás – Simple alkalmazás képekben