A mai nappal kezdetét vette nyári fesztiválunk, a SZÁNSÁJN 2 (a tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel)

Új film, régi filmek, DVD börze, gépház látogatás, fröccs, szörp – a tutira bevált dolgok.

DVD BUTIK: Idei újdonság, hogy használt DVD-kből börzét rendezünk a moziban. Már most behozhatod azokat a DVD-idet, amiket vagy meguntál – vagy soha nem is szerettél igazán – és számodra új filmekre cserélheted őket. Legyen az játék-, dokumentum-, vagy rajzfilm, a lényeg, hogy használható állapotban legyen. Amit te feleslegesnek gondolsz, más még örülhet neki. A behozott DVD-kért cserébe kupont adunk és pontosan ugyanannyit vihetsz haza, mint amennyivel Te hozzájárultál a börzéhez. A DVD-ket folyamatosan gyűjtjük és július 28-tól lehet szemezgetni közülük.

ÚJ FILM: A fesztivál nyitófilmjeként egy új filmmel, az Amadorral jelentkezünk július 28-tól. Ezt a filmet csak a Cirko-Gejzír fog játszani. Az Amadornak ugyanaz a perui színésznő, Magaly Solier a főszereplője, mint a 2009-ben Berlinben Arany Medvével jutalmazott Fausta éneke című filmnek. A film egy barátság és az élni akarás történetét meséli el, gyönyörű képekben, némi humorral megspékelve.

RÉGI FILMEK: Természetesen újra műsorra tűzzük a rég nem látott ritkaságainkat is. Mivel kíváncsiak vagyunk rá, hogy a nézőink milyen filmeket szeretnének látni, hamarosan szavazást indítunk a facebook-on. Az itt lévő listáról Te magad választhatod ki, hogy milyen filmeket szeretnél látni.

GÉPHÁZ LÁTOGATÁS: A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel idén is bemutatja a gépészünk a Cirko-Gejzír gépházát. Várjuk mindazok jelentkezését, akiket érdekelnek a mozigépek, a cirkós kulissza titkok és szívesen kipróbálnák magát a vetítést is. Július 28-tól augusztus végéig lehet jönni hozzánk, előreláthatólag a keddi és a csütörtöki napokon. Jelentkezni a press@cirkofilm.hu címen lehet.

SPRICC: Természetesen idén is fröccsöt és málnaszörpöt adunk a mozijegy mellé!