Ki mondta, hogy egy akicósztár nem félős? Colin Farrell, aki hamarosan  (Total Recall, hazai bemutató: augusztus) című mega sci-fi/akciófilmben tér vissza a nagy költségvetésű sikermozik világába, azt állítja, rettegve vállalta a titokzatos jövőben játszódó kaland főszerepét.

– Az elmúlt hat-hét évben kisebb filmekben dolgoztam – nyilatkozta a Belfast Telegraphnak a sztár – és attól, hogy belekerültem Az emlékmás-ba, telecsináltam a nadrágomat. Nem a vad akciójelenetek voltak a félelmetesek, hanem hogy milyen meghökkentően sokba kerül a film, és ehhez képest milyen sok múlik rajtam. De talán éppen azért mondtam igent a felkérésre, mert féltem tőle. A félelem vonzó számomra, meg az is tetszett, hogy másfajta embert játszhatok, mint szoktam.

A jövőben játszódó film persze nem csak Farrell vállán nyugszik: Kate Beckinsale és Jessica Biel is játszik benne, előbbi azt a szerepet, amelyet az eredeti, Schwarzenegger-változatban Sharon Stone alakított. Farrell egyszerű gyári munkást formál meg a filmben, aki gyanakodni kezd, hogy egy előző életében talán egészen más volt: veszélyesebb és titokzatosabb…

IC Press