Vitathatatlan a Coming out sikere – a film 1 hónap alatt elérte a 100.000 nézőt!

Most már bizonyos, hogy a Coming out alkotói örülhetnek – hosszú idő után újra egy magyar sikerfilm a hazai mozikban! Orosz Dénes romantikus vígjátéka december 5-e óta látható és már az első hétvégén beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Coming out

 

Csányi Sándor, Tompos Kátya, Karalyos Gábor főszereplésével készült vígjáték 56 moziban indult országszerte. A bemutatót követő első hétvégén rekord számú, a premier előtti vetítésekkel együtt közel 24.000 nézőt vonzott, december 15-ig pedig több mint ötvenezren nézték meg országszerte a multiplexekben és artmozikban.

A nézettségi adatok alapján bátran kijelenthető, hogy a Coming out népszerűsége az ünnepek alatt is töretlen maradt sőt, a film tovább hasít! A bemutató óta eltelt 1 hónapban 100.000 voltak rá kíváncsiak, amit hollywoodi sztárprodukciók is egyre ritkábban érnek el hazánkban, de magyar alkotás esetében erre évek óta nem volt példa.

Coming out_3

A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült és Kálomista Gábor sikerfilm-producer nevéhez fűződő mozi megállíthatatlannak látszik, sikerét magyar filmnek ismét nehéz lesz túlszárnyalnia. A Coming out a Megafilm gyártásában készült, hazai forgalmazója a Hungaricom.