Téli mese-poszterJennifer Connelly jól érzi magát a bőrében és egyáltalán nem ért egyet a hollywoodi önsanyargató szépségideállal.

– Vagy húsz éve élek Hollywoodban – nyilatkozta nemrég a háromgyerekes szépség. – Láttam eleget abból, hogy hányféleképpen kínozzák magukat emberek, csak azért, hogy úgy legyenek szépek, ahogy elvárják tőlük. Nekem a boldogság többet ér.

A színésznő, aki legközelebb a Téli mese (12) (The Winter’s Tale, hazai bemutató: február 13.) című romantikus fantasyban játszik, azt is tudja, hogy a boldogsághoz a jó társ a legfontosabb. És a Téli mesé-ben kiváló társak veszik körül: az egyik Russell Crowe, akivel 12 éve már együtt játszott az Egy csodálatos elme című filmben.

– Azonnal és teljes köztünk a bizalom – mesélte újságíróknak Connelly. – Olyanok vagyunk együtt, mint a legjobb csók. Mind a ketten teljes szenvedéllyel veszünk részt a filmezésben. A Téli mese forgatásán egy percen belül ott voltunk, ahol 12 éve abbahagytuk. Engem – többek között – ez tart fiatalon.

IC Press