Ganxsta Zolee és Anger Zsolt Nagy Zsolttal és Szabó Győzővel feszül össze az év legjobban várt magyar akciókrimijében

A Cop Mortem című produkciót egyelőre számos titok övezi. Annyit biztosan lehet tudni, hogy a készítők látványos, pörgős és fordulatokban gazdag akció-krimi-thrillernek szánták a filmet, és feltett szándékuk volt, hogy nemzetközi mércével mérve is igényes produkciót hozzanak létre. A minőséget olyan illusztris sztárgárda biztosítja, amelyben ott találjuk például Kamarás Ivánt, Anger Zsoltot, Ganxsta „Döglégy” Zolee-t, Seprenyi Lászlót, Gáti Oszkárt, Gesztesi Károlyt, Madár Veronikát, Szabó Győzőt és Nagy Zsoltot is.

cop_mortem-film

Ganxsta Zolee magához híven egy motoros bandatagot alakít, míg Anger Zsolt szintén olyan szerepben tűnik fel, amelyet mintha rá szabtak volna: ugyanis ő lesz a titokzatos rosszfiú, akiről annyit tudunk, hogy egy igazán nem hétköznapi figura lesz majd. Oldalán sokak örömére a szépségkirálynő Nyitrai Dalmát üdvözölhetjük. Gáti Oszkár egy kérlelhetetlen alezredest alakít, míg Nagy Zsolt és Szabó Győző szintén a jók oldalát fogják erősíteni. Róluk még annyit lehet tudni, hogy mindketten kőkemény karakterek, akik nem kötnek barátságot a filmben. A Barátok közt Bartha Krisztiánjának, Seprenyi Lászlónak ez lesz az első nagyjátékfilmje. Szerepe szerint egy fiatal rendőrtiszt lesz, aki társai gyilkosai után nyomoz. Ami a női szereplőket illeti, az erős női karakterekben sem lesz hiány: a szexi Madár Veronika (Jóban Rosszban) például középkori okkult szekták után kutat a filmben. És ha mindez még nem lenne elég, a főszerepben számos női néző mindenkori kedvencét, Kamarás Ivánt láthatjuk viszont. Ő egy titokzatos ügynököt alakít majd, akinek meglehetősen egyediek a módszerei.

cop_mortem-film-2

A készítők bevallása szerint autók, motorok, pofonok és emberek egyaránt szép számmal fognak röpködni a filmben, de nem kell aggódni, mert mindemellett lesz részünk lövöldözésben és robbantásban is. A tetszetős gépjárművek szerelmeseinek jó hír, hogy több sztárt is motorozás közben láthatunk viszont, hiszen a filmben jelentős szerepet kapnak a szebbnél szebb motorok.

cop_mortem-film-3

A rendező Kovalik József, becenevén Joe, akinek ez a film nagy fordulatot jelent a karrierjében, ugyanis az eddigiekben kaszkadőrként szerzett nemzetközi hírnevet. Igen kalandos életpályát tudhat maga mögött: dolgozott már együtt többek közt Antonio Banderasszal, Jeremy Ironsszal, John Malkovich-csal, Bruce Willis-szel, Dwayne „The Rock” Johnsonnal, és a Brangelina-párossal is – csak hogy a legnagyobb külföldi neveket említsük. Tehát az biztos, hogy volt kitől tanulnia. Izgatottan várjuk a bemutatót, amely a hírek szerint november 24-én lesz. Öveket becsatolni, sztárparádéra felkészülni, indulhat az őrült hajsza – a filmben és a mozijegyek után is!

Cop Mortem előzetes

https://youtu.be/nS18ivRwRTY