Cameron Diaz nem játszott még ilyet. Az Annie (6E) (Annie, hazai bemutató: január 22.) című családi vígjátékban egy rendetlen nevelőszülőt alakítja, aki azért nem törődik a rábízott kislányokkal, mert egész nap csak arra vár, mikor állít be George Clooney – vagy bárki más –, aki végre feleségül kérné őt.

Cameron Diaz  - Annie_jelenetfoto(1)
Cameron Diaz

A valóságban persze minden másképp van. A színésznő május óta boldog kapcsolatban él a nála hét évvel fiatalabb Benji Madden-nel, a Good Charlotte frontemberével, akivel a jelek szerint hosszú távra tervez… Októberben már megírták az újságok, hogy Diaz ujján egy hatalmas ékköves gyűrű jelent meg – ezek szerint talán el is jegyezték már; és bár titkolózik, a nyilatkozatai azt bizonyítják, mostanában sokat gondolkodik a témáról.

– A lényeg, hogy jó ritmusban jöjj össze valakivel – magyarázta nemrég egy újságírónak a színésznő. – A korkülönbség nem számít. Az a fontos, hogy a srác éppen ugyanazt akarja, amit te. Rábeszélni úgysem lehet senkit semmire.

Az Annie-ben – melyben a gyerekszereplő Quvenzhané Wallis mellett Jamie Foxx alakítja a másik főszerepet, Diaz szintén megpróbál valakit rábeszélni a házasságra. Hogy milyen sikerrel, az maradjon meglepetés…

IC Press