Eddig azt hihettük, Nicki Minaj legfőképpen hip-hop sztár és a zavarba ejtő selfie-k királynője. Most kiderült: másban is jó. Sőt: nagyon jó. A három női főszereplőjével hirdetett, bevállalós női vígjáték, A csajok bosszúja (12E) (The Other Woman, hazai bemutató: április 24.) igazából nem csak Cameron Diaz, Leslie Mann és Kate Upton közös főszerepléséről lesz emlékezetes. Ugyanis felbukkan benne a negyedik nő, aki eddig főleg koncertszínpadokon (és persze, a neten) produkálta magát. És nagyon vicces.

A filmben Nicki Minaj játssza a sztárjogászt alakító Cameron Diaz lusta és nagyszájú titkárnőjét, aki minden jelenetben másik – de mindig elképesztő – parókát visel, és párkapcsolati botrányok ügyében olyan bölcs, mint Yoda mester.

A csajok bosszúja

A csajok bosszúja

És ez, a hírek szerint, mindenkit meglepett a forgatáson: a rendezőt és Minaj partnerét, Cameron Diaz-t is.

– Igazából ellenszenves kis nőcskét képzeltünk el erre a szerepre – nyilatkozta Nick Cassavetes, a vígjáték rendezője. – És az a fura, hogy Minaj, bár nagyon vicces, valahogy mégis szerethetővé tudta tenni ezt a figurát. Talán azért, mert nagyon gyorsan összehaverkodtak Cameronnal, sokkal bonyolultabb karakter lett belőle, mint amire számítottunk. Nagyon bolond, mégsem lehet utálni. Pontosabban: szeretni kell.

IC Press