– Nincs nő, akit ne csaltak volna már meg. Én sem vagyok kivétel – lepte meg az újságírókat Cameron Diaz tegnap a Leicester Square legelegánsabb mozija előtt, A csajok bosszúja (16) (The Other Woman, hazai bemutató: április 24.) gálapremierje előtt. – És már bánom, hogy nem a bosszúállást választottam. Jobb érzés lett volna.

ACsajokBosszuja_Amsterdam

A szabad szájú vígjátékban három megcsalt nő fog össze, hogy megmutassa, melyik az erősebb nem. A férfiakra veszélyes trió (Diaz mellett Leslie Mann és az első szerepében bemutatkozó szupermodell, Kate Upton) most megostromolja Európát: hétfőn az amszterdami bemutatón (képek) vettek részt, szerdán már Londonban (képek) bűvölték el a vörös szőnyeg mellett felsorakozó rajongókat, és itt sem állnak meg: a film ürügyén bejárják a kontinens legszebb városait.

Kate Upton Instagramja azt bizonyítja, hogy a három bombázó alaposan összebarátkozott a közös munka során. Az esti bemutatón a modell Marilyn Monroe-vá vált, de nappal mindhárman egyszerű turistává vedlettek vissza: a legtöbb pillanatfelvétel városnéző hajón és buszon ábrázolja az összebújó és jókedvű színésznőket.

IC Press