Júniusban minden a feje tetejére áll a mozikban! Persze nem szó szerint, de valami hasonló trükkre készül A szállító és A titánok harca rendezője. Még David Copperfieldon is túltesz az a csapat, akik a Szemfényvesztők (12E, Now You See Me) thrillerben bankot rabolnak, és a megszerzett dollárokat szétosztják a közönség között.  Persze az FBI a nyomukban, de teljesen tehetetlenek, mert nincs semmilyen bizonyítékuk, hogy elkapják a szemfüles illuzionistákat. Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Isla Fisher az átverők csapatában játszik, míg Mark Ruffalo igyekszik utolérni őket, és mindeközben Morgan Freeman, és Michael Caine is feltűnik a színen.

Szemfényvesztők - Morgan Freeman

A forgatások alatt a színészek is belemelegedtek a bűvészkedésbe, főleg Jesse Eisenberg, aki nagyon örült, hogy lehetősége volt profi illuzionistákkal együtt dolgozni, hiszen van némi kötődése ehhez a világhoz. „Anyukám olyan bohóc volt, aki szülinapi zsúrokra járt. Szerintem nagyon menő dolog. A szülinapomon mindig remek üzletet kötött a helyi bűvésszel.” – És hogy mi volt a megállapodás? Jesse azt is elárulta az újságíróknak. ’Anyukám járt a bűvész családhoz nevettetni, ő pedig hozzánk varázsolni. El is lestem néhány trükköt. (nevet.) Amivel persze jól befürödtem most a profik előtt.”

A Szemfényvesztők (feliratos előzetes) júniustól látható a hazai mozikban, amikor minden néző szemtanúja lehet annak hogyan is osztja a lapokat Jesse Eisenberg Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco oldalán.