A Csepel mozi

„2016. augusztus 24-től újra premier mozi várja a mozgókép szerelmeseit Csepelen. A Kultik, amely Magyarország második legnagyobb mozi hálózata, 15 vidéki mozija után megnyitja első budapesti filmszínházát, a KULTIK CSEPEL MOZIT.

A Csepel Plaza 1997-es megnyitásával együtt indult útjára a többtermes, csepeli plaza mozi. A legnagyobb multiplex láncot üzemeltető külföldi cég 10 évig üzemeltette a csepeli mozit, majd bezárta. Néhány kísérlet után 2011-ben végleg lakat került az ajtóra, és az enyészeté lett a korában szebb napokat látott mozi. Nemrég a Csepel Plaza új tulajdonos birtokába került, aki nagyon fontosnak tartotta, hogy újra mozi nyíljon a bevásárlóközpontban.

csepel_mozi_kultik

A Kultik Mozihálózat, amely kivétel nélkül magyar tulajdonú, digitális premier mozikat foglal magában, meglátta a fantáziát a csepeli moziban. Úgy döntöttünk, hogy Csepel megérdemel egy csúcsminőségű filmszínházat. Kompromisszumot nem ismerve újítottuk fel mozinkat, mely a padlótól a mennyezetig megszépült!

A Csepel mozi termek, technikái

  • a piacvezető Christie digitális vetítőgépei (1 teremben 4K-s)
  • X-Pand passzív szemüveges 3D rendszer
  • Dolby Digital hangrendszer
  • JBL hangsugárzók
  • mozis fotelek
  • minden igényt kielégítő mozi büfé
  • új burkolatok, új klímagépek
  • melyek mind a kényelmet és magas színvonalú filmélményt szolgálják.

Összefoglalva, a Kultik Csepel Mozi gépházában a legfejlettebb vetítéstechnika kerül telepítésre, vezető gyártók és műszaki megoldások alkalmazásával. Több ismert budapesti mozihoz hasonlóan a 3D szemüveget nálunk is meg lehet venni (majd újra elhozni), azonban a máshol megismert 3D-s minőségnél jobbat ígérünk.

Természetesen az árakra is figyeltünk. Igyekeztünk Budapest egyik legolcsóbb mozis árait prezentálni úgy, hogy közben minden elemében csúcsminőséget képviselő digitális premier filmszínházat nyitunk a csepelieknek.

csepel_mozi_kultik_moziterem_vaszon

A pozitív kezdet után az Önök kezében van a Csepeli Mozi jövője! Mi a magunk részéről mindent megtettünk, hogy a színvonalra ne legyen panasz, most már Önökön, MOZILÁTOGATÓKON a sor, hogy bebizonyítsák:

Szükség van Csepelen mozira!” mert Moziban nézni jó!

KULTIK – a magyar mozihálózat

https://youtu.be/veQlQN0q3KM