A hírnévnek mágikus ereje van. Egy híres ember közelében lenni egyszerre csodálatos és ijesztő érzés – még annak is, aki maga is igen népszerű. Katherine Heigl nem panaszkodhat: a két hét múlva a 33. évét betöltő színésznő gyerekmodellként kezdte, 14 évesen kapta az első szerepét, népszerűsége pedig azóta is töretlen: az elmúlt évek legsikeresebb romantikus vígjátékai közül jó néhány fűződik az ő nevéhez. Ezek után szinte törvényszerű, hogy nem maradhatott ki a Valentin nap folytatásaként készülő, Hollywood szinte összes sztárját összegyűjtő Szilveszter éjjel-ből (New Year’s Eve, hazai bemutató: december 8.). De ez azt is jelentette, hogy Heiglnek nagyon sok sztárhoz kellett közel kerülnie. Zavarba ejtően közel.

NEW YEAR'S EVE

A szép színésznő egy szilveszteri party egyik beszállítóját játssza a filmben, aki régen egy rocksztárral járt. A rocksztárt nem is alakíthatná hitelesebb személy, mint Jon Bon Jovi. A sok szálon futó filmben az ő sztorijuk arról szól, hogy váratlanul felbukkan a zenész, és visszacsábítaná magához a lányt.

– Életemben nem volt még akkora lámpalázam, mint amikor Jon Bon Jovi-val való csókjelenetemet forgattunk – vallotta be a színésznő, aki pedig civilben is jól ismeri a rockereket, hiszen férje, Josh Kelley is az. – Vihogtam, ügyetlen vicceket mondtam, zabáltam a mentolos cukorkákat. Végül aztán nem volt semmi gáz. Jon a maga módján igazi úriember. Nem ilyennek képzeltem a klipjeiből.

IC Press