Hűsítő ajándék italokkal, változatos műsorral és több mint hetven filmmel várják a nézőket a Cirko-Gejzír nyári fesztiválján. A június 15-én kezdődő, hat héten át tartó Szánsájnon olyan filmeket lehet bepótolni vagy újranézni, mint a Lavina, a Bergman szigete vagy a Sátántangó.

A fesztiválon a Cirko Film, a Magyarhangya, a Mozinet és az UIP elmúlt években bemutatott filmjeit vetítik június 15. és július 26. között. Naponta több alkotás kerül újra műsorra az elmúlt évek magyar és nemzetközi filmes termésének legjavából.

Az előadások között lesznek magyar filmek (Larry, Rossz versek, Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, Sátántangó), európai, ausztrál és és amerikai vígjátékok (Táncterápia, Esküvő a topon, Férfiak fecskében, Palm Springs, Frances Ha), Berlinben, Cannes-ban és Velencében díjazott alkotások (A négyzet, Bergman szigete, Nincs gonosz, Bolti tolvajok, Nyolc hegy), dokumentumfilmek (Ott torony volt, Tobi színei, Gerhard Richter, a festő, Bachmann tanár úr és az osztálya), történelmi és társadalmi drámák (Új világrend, Tiszt és kém – A Dreyfus-ügy, Mű szerző nélkül), illetve a Cirko közönségének legnagyobb kedvenceit (Szupernóva, Izlandi amazon,  A vendégek, Paterson, Toni Erdmann) is újra meg lehet nézni.

A fesztivál vetítéseire a Cirko-Gejzír mozi normál jegyárain lehet jegyet váltani, illetve a Cirko bérletek is érvényesek. Minden jegy mellé egy pohár hűsítő ital (fröccs vagy málnaszörp) jár ajándékba. 

A Szánsájn fesztivál részletes programja a Cirko-Gejzír honlapján található.