A legszerencsésebbek a múlt nyáron láthattak először részleteket a Deadpool-ból (Deadpool, hazai bemutató: 2016. február), és a várakozás azóta egyre nő. Nemcsak azért, mert Deadpool (vagyis Ryan Reynolds) más szuperhősökhöz képest egyáltalán nem veszi magát komolyan, és nagyon cool figurának néz ki, hanem azért is, mert már sejthető: vele együtt sok képregényszereplő léphetett a kamera elé. Ajaxtól a Negaszónikus Tini Torpedóig jó páran megkezdik mozis karrierjüket, és – bár két korábbi X-Men-ben felbukkant már futólag, most újjászületik Kolosszus is – az orosz mutáns, aki szükség esetén organikus acéllá tudja változtatni a testét.

Deadpool_foto

– Az öcsém nagy képregény-rajongó, ha a forgatás során valami nem volt tiszta, tőle kértem tanácsot – vallotta be a színészként és kaszkadőrként is dolgozó Andre Tricoteux. – Kolosszus pont olyan lesz, amilyennek a képregényekből megismerhettük, de ebben a filmben sok minden kiderül majd róla. Nagyon érdekes pasas, szerintem, egy egész film is készülhetne róla.

Ennél talán még fontosabb, hogy a színész elárulta: vígjáték és akció is bőven lesz a Deadpool-ban, és egészen biztosnak tartja, hogy magas korhatárt kap. Vagyis pont olyan, amilyen Deadpoolnak kijár.