Új Deadpool nyereményjáték! Aki követte az idei szuperhős filmeket tudja, hogy a Deadpool azért is érdekes, mert R besorolású (tehát 16 éven felüli) alkotásként ért el nagyon szép sikert. Így talán utat nyit annak, hogy a jövőben a stúdiók más anyagoknál is meg merik lépni a magasabb besorolást. Mi most egy Deadpool nyereményjátékkal ünnepeljük a filmet és a szuperhőst egyaránt!

Hogy mit és hogy is lehet nyerni? Ingyenes a részvétel és a nyertes Deadpool figurát fog kapni, ráadásul ő döntheti el, hogy a klasszikus piros Deadpool figurát vagy a szürke X-Force Deadpool figurát szeretné a Fantasmania.hu kínálatából! A választható figurák egyaránt 10 cm méretkategóriájúak, több ponton mozgathatók és egy arzenálnyi fegyver jár hozzájuk, így ízlés szerint kiállíthatók pisztollyal célzó, katana karddal hadonászó vagy géppisztollyal tüzelő pózban. Ezek és sok más Marvel és DC szuperhős figura kapható is, itt: Marvel és DC szuperhős figurák – Fantasmania.hu

A feladat: csak a játék posztját kell megosztani és kitölteni a lenti könnyű űrlapot. Azok közül nyer valaki, akik helyesen válaszolnak az első kérdésre!

A játék menete:

Ha megvan a kitöltés, a játék facebook kiírása alatt kommentelve lehet jelezni, hogy a piros Deadpool vagy a szüke X-Force Deadpool tetszene jobban. Ez nem kötelező, de aki bekommenteli, lájkolja a facebook oldalainkat és megosztja a kiírást esélyes a bónusz nyereményre is!  Ez egy Deadpool képregény a Marvel+ sorozatból! A játék facebook kiírása itt van Fantasmania facebook

A JÁTÉK LEZÁRULT!

Válaszolni 2016. november 3-ig lehet. Ezután összesítést készítünk, ami több napot vesz majd igénybe. A tervek szerint november 7. után fogjuk tudni kihirdetni az eredményt. E-mailben értesítjük majd a nyertest, ezért nagyon fontos, hogy jó legyen az űrlapon megadott e-mail cím.

Ha pedig segítség kéne ahhoz, hogy melyik színész játszotta Deadpool-t, kapcsolódó cikkeink itt találhatóak.