Az “A Good Day to Die Hard” című film forgatása miatt június 9-én, szombaton hajnali 4 és déli 12 óra között a közúti forgalom elől lezárják a Markó utca Falk Miksa utca és Széchenyi rakpart közti szakaszát, valamint a Markó utcai felhajtót. Emellett lezárják reggel 8 és este 20 óra között a Vadász utca Alkotmány utca és Bank utca közötti szakaszát, a Báthory utcát és a Nagysándor József utcát pedig a Bajcsy Zsilinszky út és Hold utca között.

Ferenciek tere - forgatás

Június 10-én, vasárnap hajnali 3 óra és 10:45 között a közúti forgalom elől lezárják a Pesti Alsó rakpartot a Garibaldi utca és a Csarnok tér közötti szakaszon, majd 10:45 és 22 óra között az Eötvös tér és a Csarnok tér közötti szakaszon. Emellett egész napra lezárják a Madách teret a Károly körút és Rumbach Sebestyén utca között.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a filmforgatás idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A korlátozások miatti kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük a közlekedők türelmét és megértését!

Budapest, 2012. június 8.

Budapesti Közlekedési Központ

Ha te is kint voltál a forgatáson, és szeretnéd megosztani tapasztalataidat, élményeidet, ha tudod, hogy éppen hol forgat Bruce Willis, írj nekünk. Ha sikerül fényképet készítened Willis-ről, vagy a forgatásról, esetleg egy hosszabb beszámolót szeretnél írni az ott történtekről, örömmel várunk minden véleményt, beszámolót és képet a mozinezo@gmail.com -on!

Ha esetleg a környéken laksz, ahol forgatnak akkor azt is jelezd nekünk a fenti email címen.

Köszönjük!