A nyári mozivilág két közelgő nagy sikere egy könnyed, dilis kémkomédia, és egy benzingőzös, harcos őrület. A kém (Spy, hazai bemutató: június 4.) és a Mad Max – A harag útja (Mad Max: Fury Road, hazai bemutató: május 21.) között mégis van egy erős összefüggés. A Mad Max-ben elszabaduló sivatagi háborúban fontos szerepet játszik a szuperdögös szupermodell, Rosie Huntington-Whiteley, aki vagy öt éve A kém-ben önmaga paródiáját alakító Jason Statham-mel jár.

Mad-Max-A harag utja

A 175 centis szépség úgy gondolja, hogy őt senki nem ismeri fel: a hétköznapi életét az teszi lehetetlenné, hogy bármerre mennek, Statham-rajongókba ütköznek.

– Nemrégiben valaki megszólt, hogy nem magunk intézzük a bevásárlást – panaszkodott a lélegzetelállító színésznő. – De mit tehetnénk? Ha Jason lemegy a Tescóba egy liter tejért, rögtön előpattan húsz fotós, és őt fényképezi. Így képtelenség normálisnak lenni.

Azért néha mégis sikerül: a titokzatos, de harcias sivatagi arisztokratát alakító nő és a kémvilág legmacsóbb férfiját játszó színész nemrégiben közös házat vett Beverly Hillsben, és már a családalapításon gondolkodnak… persze, csak a hosszú távon.

Először jöjjön a Mad Max és A kém!