Az időjárástól függetlenül forró lesz a nyár a megatemplom botrányairól szóló A Hillsong titkai (FX’s The secrets of Hillsong) című dokumentumfilmnek is köszönhetően. Elérhető lesz még minden idők legrafináltabb rablásának története, amelyet Gerald Blanchard hajtott végre, és 10 év szünet után a Futurama (Futurama) minden epizódja is nézhető.

KIZAZI MOTO: A TŰZ NEMZEDÉKE

KIZAZI MOTO: GENERATION FIRE

DISNEY+ ORIGINAL SOROZAT

Július 5.

Minden rész elérhető

Ez az akciódús, animált sci-fi antológia tíz futurisztikus látomást mutat be Afrikáról, amiket a kontinens változatos történetei és kultúrái inspiráltak. Peter Ramsay Oscar®-díjas rendező produceri munkájával ez a tíz rövidfilm, amin animátorok egy új generációja dolgozott, egyedi afrikai perspektívákból merít ihletet, amik merész, új világokat képzelnek el előrehaladott technológiával, földönkívüliekkel, szellemekkel és szörnyekkel. Afrikának ezt az oldalát biztos, hogy még sohasem láttad.

A HILLSONG TITKAI

FX’S THE SECRETS OF HILLSONG

ORIGINAL SOROZAT

Július 12.

Minden rész elérhető

A Hillsong titkai (FX’s The secrets of Hillsong) négy részes dokumentumfilm-sorozata a Vanity Fair újságíróinak, Alex Frenchnek és Dan Adlernek a megatemplom botrányairól szóló kirobbanó riportjain alapul. A sorozatban Carl és Laura Lentz volt lelkipásztorok első interjúja látható, az egyházból – amelynek éveken át zenészek, színészek, sportolók és más hírességek is a hívői voltak – való nyilvános kilépésük óta. A dokumentumfilm emellett megható beszélgetéseket tartalmaz számos hívővel, mialatt a globális elszámoltatások még mindig nem zárultak le, ráadásul az egyház újabb és újabb leleplezésekkel szembesül. Az újságírók, történészek és politikusok friss riportjaival és elemzéseivel a sorozat a szenzációhajhász címlapsztorikon túlmutatva vizsgálja meg az egyház régóta tartó védekezési módszereit, amelyeket a visszaélések eltussolása érdekében alkalmaznak.

FUTURAMA

FUTURAMA SEASON 11

ORIGINAL SOROZAT

Július 24.

Minden héten új epizóddal

A tízéves szünet után a Futurama (Futurama) diadalmasan kúszott ki a kriogéncsőből, teljes eredeti szereplőgárdájával és szatirikus szellemiségével. A 11. évad 10 teljesen új epizódja mindenki számára tartogat valamit. Az új nézők akár az új évadtól is bekapcsolódhatnak, míg a régi rajongók felismerhetik az évtizedek óta húzódó rejtélyek feloldását – beleértve Fry és Leela epikus szerelmi történetének fejleményeit, Nibbler alomdobozának rejtélyes tartalmát, a gonosz Robot Mikulás titkos történetét, valamint Kif és Amy ebihalainak hollétét. Egy teljesen új járvány van a városban, miközben a stáb a vakcinák, a bitcoin, a cancel-kultúra és a streaming TV jövőjét vizsgálja.

BLEACH

BLEACH: A THOUSAND YEAR BLOOD WAR PART 2 

ORIGINAL SOROZAT

Július 8.

Minden héten új epizóddal

BLEACH: Thousand-Year Blood War Part 2 (BLEACH: Thousand-Year Blood War Part 2) Ichigo Kurosakit követi, aki egy véletlen találkozás során a Soul Reaper erejére tett szert. Pótlélekkaszásként Ichigo belekeveredett a Lélektársadalom zűrzavarába egy olyan helyen, ahol elhunyt lelkek gyűlnek össze. Barátai segítségével Ichigo minden kihívást legyőzött, hogy még erősebbé váljon. Amikor szülővárosában, Karakurában új Lélekkaszások és egy új ellenség jelenik meg, Ichigo a Zanpakutójával újra a csatatéren találja magát, hogy segítsen a rászorulókon. Eközben a Lélektársadalom észreveszi, hogy hirtelen megugrott azon Hollók száma, akiket az Élők Világában pusztítanak el. A Lélekkaszások által ezer hosszú éven át rejtve tartott történelem és igazság végre napvilágra kerül. Mindennek véget kell érnie – Ichigo Kurosaki utolsó csatájának kezdetével!

VIGYÁZÓ SZEMEK

THE WATCHFUL EYE

Július 5.

Minden epizód elérhető

Vigyázó szemek (The Watchful Eye) Elena Santos, egy bonyolult múltú fiatal nő életét követi, aki egy gazdag manhattani családnál dolgozik dadusként. Hamarosan megtudja, hogy a rejtélyes épületben mindenkinek halálos titkai és hátsó szándékai vannak. Azt azonban nem tudják, hogy Elenának is van néhány megrázó rejtegetnivalója.

A LECKE NEVE: GYILKOSSÁG

THE LESSON IS MURDER

DOKUMENTUMSOROZAT

Július 19.

Bryanna Fox nyomozó pszichológus és volt FBI profilozó és csapata, az új generációs bűnözői elmevadászok osztálya olyan elítélt sorozatgyilkosságok ügyeit tárja fel újra, amelyek során nyugtalanító, máig megválaszolatlan kérdések merülnek fel.

Tudtad?

100 nap van hátra a Disney 100-ig: július 7-én kezdődik a 100 napos visszaszámlálás a Disney 100. évfordulójáig, amelynek alkalmából nosztalgikus rövidfilmek érkeznek a Disney+-on: Bath Day  (a Macskaarisztokraták bónusz rövidfilmje), Building a BuildingVízmánia (Aquamania), A csontváztánc (Skeleton Dance)Figaro and Frankie  premierje július 7-én lesz. Július 28-án a Disney+-on debütál egy vadonatúj rövidfilm, Bolondos gőzhajó (Steamboat Silly), ami az eredeti Willie gőzhajó (Steamboat Willie) párja lesz, amelyben Mickey először került a filmvászonra.

A Disney+ a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic, a Star, valamint az exkluzív Disney+ originals (saját gyártású) sorozatok és filmek streaming felülete.