ANNE FRANK BÚJTATÓJA (A SMALL LIGHT) ORIGINAL MINISOROZAT

Május 2. Minden héten két új epizóddal

Az inspiráló igaz történeten alapuló sorozat Anne Frank bújtatójáról, Miep Giesről szól, Otto Frank titkárnőjéről. A holland ellenállás segítségével Miep és férje Frankékat és még számtalan embert védett meg a náciktól a második világháborúban. A modern érzékenységgel elmesélt Anne Frank bújtatója felfrissíti a történelmet, és minden eddiginél aktuálisabbá teszi Miep történetét. Arra készteti a nézőket, hogy feltegyék maguknak a kérdést: mit tettek volna Miep helyében, és vajon a napjainkban lenne-e bátorságuk szembeszállni a gyűlölettel. Amíg mások tétlenül nézték a történéseket, addig Miep a saját eszközeivel próbált segíteni.

THE KARDASHIANS 3. ÉVAD (THE KARDASHIANS S3) ORIGINAL SOROZAT

Május 25. Minden héten új epizóddal

A kamerák újra akcióba lépnek: Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie ismét bepillantást engednek az életükbe. A nézők nyomon követhetik, ahogy az anyaság, a közös gyereknevelés és saját birodalmuk felépítése között lavíroznak. Összetartozásukat kihívások nehezítik, számos feszültség merül fel, de családként, közösen vészelik át a viharokat.

THE MUPPETS MAYHEM (THE MUPPETS MAYHEM) DISNEY+ ORIGINAL SOROZAT

Május 10. Minden rész elérhető

Negyvenöt évnyi rock’n’roll után az Electric Mayhem nagyszabású zenei utazásra indul, hogy felvegye első stúdióalbumát. Az ikonikus Muppet-rockzenekar – melynek tagjai Dr. Teeth, Floyd Pepper, Janice, Lips, Zoot és Állat – egy fiatal menedzser vezetése alatt a modern zeneipar őrületével szembesül, hogy végre platinalemezt kapjon.

EGY KÍNAI AMERIKÁJA (AMERICAN BORN CHINESE) DISNEY+ ORIGINAL SOROZAT

Május 24. Minden rész elérhető

A Gene Luen Yang úttörő képregénye alapján készült sorozat egy átlagos amerikai tinédzser megpróbáltatásait és viszontagságait meséli el, akinek élete örökre megváltozik, amikor összebarátkozik egy mitológiai isten fiával. Egy fiatalember saját identitásáért folytatott harcának története, amelyet a család, a komédia és az akciódús kung-fu segítségével mesél el.

ED SHEERAN: MINDENT ÖSSZEGEZVE (ED SHEERAN: THE SUM OF IT ALL) DISNEY+ ORIGINAL DOKUSOROZAT

Május 3. Minden rész elérhető

A világsztár Ed Sheeran most először enged bepillantást magánéletébe ebben a kendőzetlenül őszinte dokusorozatban, miközben feltárja a zenéjét inspiráló mindenkit érintő témákat. A sorozat Edet követi, miután sorsfordító híreket kapott: a nézők elé tárja az életének legnehezebb időszakában átélt nehézségeit és sikereit. Ez asaját gyártású, négyrészes sorozat bemutatja az ikonikus slágerek mögött meghúzódó exkluzív felvételeket, soha nem látott személyes archívumokat barátaival, családjával és legendás stadionbeli fellépéseivel, amelyek betekintést engednek Ed világába.

ZSÁKOLJ, HA TUDSZ! (WHITE MEN CAN’T JUMP) 20TH CENTURY FILM

Május 19. Kizárólag a Disney+ kínálatában

Az ikonikus film modern feldolgozásában a korábbi sztárjátékos, Jeremy, akinek a sérülései kettétörték a karrierjét, vonakodva, de összefog Kamallal, az egykor ígéretes kosarassal, aki vakvágányra vitte a saját pályafutását. Bizonytalan kapcsolataik, nyomasztó anyagi helyzetük és belső küzdelmeik közepette a két, látszólag különböző kosaras összefog, hogy még egyszer, utoljára megpróbálják megvalósítani az álmaikat.

MÉG NEM HALOTT (NOT DEAD YET) ORIGINAL SOROZAT

Május 10. Minden rész elérhető

Még nem halott című sorozat főhőse a nemrég szinglivé vált, pénztelen, saját magát rakás szerencsétlenségnek címkéző Nell Serrano (Gina Rodriguez), aki próbálja újrakezdeni a tíz évvel ezelőtt maga mögött hagyott életét és karrierjét. Miután elvállalja az egyetlen munkát, amit talál, és gyászjelentések írásába fog, elkezd életvezetési tanácsokat kapni egy valószínűtlen helyről.

KRÁTER (CRATER) DISNEY+ ORIGINAL FILM

Május 12.

Kráter Caleb Channing felnőtté válásának kalandos történetéről szól, aki egy bányászkolónián nőtt fel a Holdon, majd apja halála után véglegesen egy idilli, távoli bolygóra költözik. Mielőtt azonban útnak indulna, hogy teljesítse apja utolsó kívánságát, három legjobb barátjával, Dylannel, Borneyval és Marcusszal, valamint egy újonnan érkezett földi társukkal, Addisonnal együtt elkötnek egy rovert, hogy egy utolsó közös kaland reményében felfedezőutat induljanak egy titokzatos kráterhez.

A SZEKTA SZÖKEVÉNYE (THE CLEARING) DISNEY+ ORIGINAL SOROZAT

Május 24. 2 rész premierje, új epizódok hetente

Egy helyi lány eltűnése egy nőben gyermekkori emlékeket idéz fel, amikor egy magát Nemzetségnek nevező, egy nő által vezetett szekta tagja volt. A J.P. Pomare könyve alapján készült sorozat egy szekta túlélőjének rémálmait követi nyomon, aki kénytelen szembenézni múltjának démonjaival, hogy a jövőben megakadályozza az ártatlan gyermekek elrablását és lelki bántalmazását. Ez a hidegrázós pszichológiai thriller beférkőzik az elmébe, elmosva a határokat múlt és jelen, valóság és rémálom között.