A Comic Con a világ filmrajongóinak legnagyobb zarándokhelye: a San Diego-i Kongresszusi Központban idén július 12-15-ig tartott rendezvényen majd 150 ezer film- és képregényőrült gyűlt össze, hogy sztárokkal találkozhasson, első kézből szerezhessen információt közelgő bemutatókról, és olyasmiket lásson, amiket még soha senki.

Quentin Tarantino és új filmje szereplői még a felfokozott hangulat közepette is komoly izgalmat keltettek. A Django elszabadul (Django Unchained, hazai bemutató: 2013 eleje) forgatásából még hátra van egy hét, de a rendezőt a film legtöbb sztárja elkísérte: Jamie Foxx, Don Johnson, a szakállat növesztett Christoph Waltz valamint a mindig gyönyörű Kerry Washington is San Diegóba jött. A rendező azonban először egy távollévőt színészét, Jonah Hill-t dicsérte:

– Most vettünk fel vele két jelenetet, amiben egy korai, Ku Klux Klan-szerű szervezet tagját alakítja – mondta a nézőseregnek a saját filmkaraktereivel díszített pólót viselő rendező. – Azt hiszem, a Kutyaszorítóban óta nem forgattam ilyen vicceset.

IC Press