Végre a dolgok a helyükre kerültek, hisz a legautentikusabb VIII. kerületi előadó, hazánk alternatív köztársasági elnöke, DOPEMAN bekerült az április 5-én a mozikba kerülő NYÓCKER 8D című 3Ds filmbe.


„Sajnos anno a Nyócker munkálataiból kimaradtam, annak ellenére, hogy nálam autentikusabb VIII. kerületi előadó nem nagyon mászkál a pesti flaszteron.” – nyilatkozta a rapper-producer. Ezen az áldatlan állapoton változtatott Novák Erik, az újravágott, 3Ds NYÓCKER 8D kreatív producere, mikor felkérte a „nép hangját”, hogy ElnöKúr Bazmeg című műve bekerüljön a filmbe. Hazánk alternatív köztársasági elnökének nagy port felvert opusa a filmben a politikus-verés jelenet alatt lesz majd hallható.

A VII. kerületi ügyészség tavaly december elején rendelt el nyomozást Dopeman „himnusza” ügyében, de idén februárban megszüntették az eljárást, hisz bizonyítottá vált, hogy nem valósult meg a nemzeti jelkép megsértése bűncselekmény. 2012. március 8-án az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért (Milla) alternatív köztársasági elnöknek választotta Dopemant. A szavazás az interneten zajlott, melynek döntőjébe végül heten kerültek be.

A Nyócker forgatókönyvét Novák Erik eredeti ötlete nyomán, Novák Erik és Gauder Áron történetéből Nagy Viktor, Orsós László Jakab és Damage írták. A filmet Gauder Áron rendezte, a kreatív producer Novák Erik, zenéjét Hammer Zsolt, Jávorka Ádám, László Viktor, Hunyadi Alex és Spacecafe szerezték. A zenei betéteket LL Junior, a Ludditák, a Modul & Dermot, Ogly-G., CopyCon, GanXsta Zolee, a Balkán Fanatik, a Spacecafe, a Kamikaze és immár Dopeman adják elő.

A film szereplői L.L Junior, Szabó Győző, Gryllus Dorka, Fullajtár Andrea, Gesztesi Károly,

Pindroch Csaba, Badár Sándor, Horváth János, Szacsvay László és Ganxta Zoli hangján szólalnak meg, és néhányuk az arcvonásait is kölcsönözte a karakterének.

A sokak által ”magyar South Park”-nak nevezett film teljesen újravágva, vadonatúj jelenetekkel 3D-ben a Lakatos és Csorba Kft. forgalmazásában NYÓCKER 8D címmel április 5-étől látható a hazai moziban.

DopeMan-Bazmeg 8ker