Eljött a várva várt nap: Dumb és Dumber 20 év után visszatért a mozikba! És határozottan kijelenthetjük, hogy a dilinyós páros mit sem változott az évek múlása alatt: sem bölcsebbek, sem okosabbak nem lettek az IQ-bajnokok. Szerencsére! Mert így még agyamentebbek, elvetemültebbek és kiszámíthatatlanabbak minden rajongó nagy örömére. Az idén 25 éves Irigy Hónaljmirigy csapata is kíváncsian várta a Dumb és Dumber kettyót. A premier előtti vetítésen Kabai Laci, Molnár Imi, és Sipos Péter a híres Blökimobilba is „beültek” egy fotó erejéig. A vetítést követően Kabai Laci elmesélte, hogy mennyire tetszett neki Dumb és Dumber legújabb storyja.” Az ember fél egy kicsit a folytatásoktól, de ez a film minden várakozásunkat felülmúlta. Dumb és Dumber ugyanolyan vicces, mint 20 éve. Mert a humor kortalan. Mi is 25 év után ugyanakkora lendülettel poénkodunk a színpadon.”  A dilinyós párosra természetesen a két főszereplő szinkronhang Kerekes József és Haás Vander Péter is nagyon kíváncsi volt, valamint a fiatal előadók közül is sokan készültek a 20 éves visszatérésre: többek között Lola, Fluor Tomi, Muri Enikő, az X-Faktoros Szabó Ádám és a Bytheway együttes, valamint a Sugarloaf együttes,az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai, Cynthia Dictator, és a Showder  Klub oszlopos tagja Dombóvári István is együtt mozizott a többi rajongóval.

És bizony Jim Carrey és Jeff Daniels totál egymásra vannak kattanva. Ez tény. Nem csak Dumberék bőrébe bújva, hanem még azon túl is. Számos interjú alatt kiakasztották a műsorvezetőket, és gyakran még a stáb hatalmas nevetését is hallani lehetett a háttérből. Ilyen az, mikor tökéletes az összhang. „Visszatérni Dumber szerepéhez a legjobb döntésem volt. Oooh, az a szabadság, az az érzés nem ér fel semmivel.” – mesélte Jeff Daniels egy internetes oldalnak. Jim Carrey ekkor komoly arccal közbeszólt, egy vicces hasonlattal élve: „Olyan ez az egész Dumberezés, mint az anyatej. Egyszerűen jó a cucc.” Majd mikor az újságíró megkérdezte tőlük mit szólnának egy folytatáshoz, akkor a két színészbarát egymásra nézett tágra nyílt szemekkel: „Ja, persze, majd 2034-ben jövünk a Gum és Gummerrel. Jó lesz.”- nevette el magát Jim. Jeff pedig faarccal hozzátette” Sőt, a pornóváltozaton is már erősen elgondolkodtunk.”

Készüljön mindenki, mert a poéngyárosok már a mozikban hasítanak. Valakinek a veséje most a tét, meg aztán itt van ez az apa-lánya csavar is, egy rég elfeledett tetkó, a Blökimobilos száguldozás sem maradhat ki, de lesz itt még pukipókerezés is egy halottas kocsiban… de több spoiler nincs. Mindenki nézze meg magának ezt a fain filmet. Mert nincs megállás ezen az oltári hullámvasúton. DUMB ÉS DUMBER KETTYÓ (16) a mozikban!