Az Appra magyar! Közönségdíj nyertes Mozi Mánia app, a MoziNéző, valamint partner oldalai premier előtti vetítésen mutatják be a Eden c. francia filmdrámát, a hazai forgalmazó, a Vertigo Média Kft jóvoltából, két nappal az országos premier előtt. Játékunkban most Te is nyerhetsz a premier előtti vetítésre páros belépőt.

Az Eden már fiatalon befutott rendezőnő, Mia Hansen-Løve új filmje. Hansen-Løve a Viszlát első szerelem és a Gyermekeim apja után most a  ’90-es évek francia elektronikus zenei világát mutatja be saját tapasztalataival egybegyúrva, hiszen forgatókönyvíró társa és egyben bátyja neves DJ volt abban az időszakban. Ennek megfelelően az Eden  nemcsak megidézi a ’90-es szubkultúráját, de felhangzanak ismerős zenéi és dallamai is. Az Eden világpremierje az ‘A’ kategóriás San Sebastian Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában volt, majd vetítették a világ számos fontos filmes seregszemléjén Busantól kezdve, Londonon és New Yorkon át Mar del Platáig.

1992 novemberében Paul buliból buliba igyekszik Párizs sötétebb szegleteiben. Mielőtt a ’90-es évek meghatározó francia zenei hangzásvilágának, a ‘French touch’-nak az úttörőjévé lépett volna elő a francia DJ, Paul félénk tinédzser volt. Közeli baráti köre folyamatosan cserélődött, akik között megtalálható volt az illusztrátorként dolgozó Cyrill, vagy későbbi állandó alkotótársa, Stan, illetve Thomas és Guy-Man is. Utóbbi kettő aztán másként vált ismertté: a tinédzserkor után robotnak öltöztek és az elektronikus zenét addig nem ismert méretű közönség kedvencévé tették. De mielőtt a Daft Punk megalakult volna és Paul Stannel létrehozta volna a Cheers-t, a srác egyszerű fiatal volt, aki más DJ-ket faggatott szemérmesen a kedvenceikről…

A vetítést megelőzően DJ. Balu a legnépszerűbb ‘French touch’ zenékből összeállított szettjét hallgathatjátok meg a Lurdy mozi előterében, este 6 órától.

Játék az Eden premier előtti vetítés páros belépőiért:

Oszd meg a cikket! Töltsd ki az alábbi űrlapot. Miért szeretnéd megnézni a Eden c. filmet (klikkelj a címre és írd le hozzászólásban)?

Beküldési határidő: 2015. május 18.-ig, 12 óra., utána sorsolunk. Nyerteseket emailben értesítjük!

Növeld esélyedet, vegyél részt partner oldalaink, valamint média támogatóink játékain is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyeremény jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Partner oldalak:
MoziStar
MoziNéző
FPortál
FilmDroid
PluszMínusz Blog
Hetedik Sor Közepe
Premier MoziMagazin

Média partnerek:
Dimag
Cool FM
Lakihegy Rádió
GiGa Rádió