Sok mindennek nevezték már, de most végre megtudhattuk, ő hogy hívja saját magát. Zac Efron egy a héten adott nyilatkozatában egyszerűen csak ezt mondta: „megállíthatatlan csokolózógép vagyok!”

Tény, ami tény, Efront hivatalosan is a hollywoodi elit tagjává léptették elő, amikor fontos szerepet kapott, a rengeteg sztár szerelésével készült Szilveszter éjjel-ben (New Year’s Eve, hazai bemutató: december 8.). Az év utolsó napján játszódó, párhuzamosan futó történetek egyikében ő Michelle Pfeiffer-rel és Sarah Jessica Parker-rel osztozik egy sztorin – pontosan éjfélkor pedig a New York szívében, a Times Square-en ünneplő tömegben meg is csókolja a nála 29 évvel idősebb, három alkalommal Oscar-díjra jelölt Pfeiffert.

– Ebben a filmben én játszom a legjobb szerepet – lelkesedett újságírók előtt a 24 éves Efron, aki 2007-ben a Hajlakk-ban már dolgozott együtt a dívával. – Évek óta vágytam rá, hogy egyszer megcsókolhassam Michelle Pfeiffer-t: és tessék, ezt is megkaptam a sorstól. A Hajlakk óta bele voltam zúgva, és ez nem múlt el a csóktól.

Efronnak tényleg minden összejön: egy másik, most forgatott filmjében Nicole Kidman-nel van csókjelenete.

IC Press