A farkasfalka bulizhat. És most forgatókönyvíróra sem szorul hozzá. A Másnaposok óriási meglepetés-sikert arató négyesfogata, amely 2011-ben a folytatással is elképesztően népszerűvé vált, most végre komolyan ünnepelhet. Egyikük, a két film sokak szerint legviccesebb figurája, Zach Galifianakis valóban megnősül – és legénybúcsút is tervez.

Galafianikis a sajtó kizárásával szerette volna oltár elé vezetni 29 éves barátnőjét, Quinn Lundberget. Ám valamelyik meghívott nem tartotta magát az elvárt titoktartáshoz, és a pletykalapok neszét vették a készülő eseménynek. A nyilvánosságra került meghívó a komikus sztár saját kezű rajzát is tartalmazza: saját magát mint trollt, menyasszonyát, a volt balerinát mint szőke hercegnőt ábrázolja. A meghívóban az ifjú pár arra kéri vendégeit, hogy nászajándék helyett adakozzanak egy alapítványnak, mely a helyi kezdeményezésű közösségi munkákat támogatja.

Galifianakis bőven lesz mit ünnepelnie augusztusban, hiszen a lakodalom előtti napon kerül az amerikai mozikba új vígjátéka, a The Campaign (munkacím) (hazai bemutató: szeptember) melyben mindenre alkalmatlan képviselőjelöltet játszik, aki versenyre kell egy profi politikussal: a film komolyságát már az is jelzi, hogy utóbbit Will Ferrell alakítja majd.

IC Press