A MoziNéző, a Mozi Mánia, valamint partner oldalai újra premier előtti vetítésre invitálnak. Ez alkalommal Ned Benson rendezésében, James McAvoy és Jessica Chastain főszereplésével készült az Egy szerelem története: a férfi, amerikai romantikus dráma premier előtti vetítésére nyerhetsz páros belépőt, a film hazai forgalmazója, a Vertigo Média Kft jóvoltából. A vetítésre a film országos premiere előtt két nappal, 2014. november 25-én, kedden, este 8 órától kerül sor a Lurdy Moziban.

Egy-szerelem-története-a-FERFI

Eleanor Rigby és Conor Ludlow mindennél jobban szeretik egymást. Kapcsolatuk perzselő szerelmen alapul, amelybe olyan őrültségek is beleférnek, minthogy egy étteremből fizetés nélkül távozzanak, vagy egy autóban töltsék az éjszakát. A fiatal házaspár kapcsolatában egy nem várt esemény mégis fordulatot hoz, és veszélyezteti a az idilli hétköznapok nyugalmát.
A rendező Ned Benson az Egy szerelem történetében rendhagyó módon egy szerelem két nézőpontját mutatja be – külön filmben a nő és a férfi szemszögéből. A szereplők konfliktusai valamennyi kapcsolatban élő ember számára ismerősek lehetnek, és leképezését adják napjaink társadalmának és társadalmi problémáinak.

http://youtu.be/GAojE5zAu7E

Játék a páros jegyekért:

Oszd meg a cikket (FacebookGoogle+ odalon is) ! Írd le a (Klikk: Egy szerelem története: a férfi) c. film adatlap alatt található hozzászólásban, hogy miért szeretnéd megnézni a filmet és küldj egy emailt a mozinezo@gmail.com-ra, Tárgy: Egy szerelem története: a férfi / Emailben: Név, cím legyen benne.

Beküldési határidő:
2014. november 17. – november 24.-e, 12 óra., 12 óra után sorsolunk. Nyerteseket emailben értesítjük!

A jegyet kizárólag a nyertes veheti át, személyi igazolvány bemutatásával.

Partner oldalak:
MoziStar
Premier MoziMagazin
FPortál
FilmDroid
PluszMínusz Blog
Siba Média
Hetedik Sor

Média partnerek:
CoolFM
Lakihegy Rádió
GiGa Rádió
Pixel Desingers Magazin
Hova menjek a héten?