A Mozi Mánia, a MoziNéző valamint partner oldalai, a Vertigo Média Kft forgalmazásában, 2014. október 30-tól a hazai mozikba kerülő Egy szerelem története: a nő (The Disappearance of Eleanor Rigby: Her) premier előtti vetítésére invitálnak. A premier előtti vetítésre 2014. október 28-án, este 8 órától, a MiMozink Lurdy moziban kerül sok.

Eleanor Rigby és Conor Ludlow mindennél jobban szeretik egymást. Kapcsolatuk perzselő szerelmen alapul, amelybe olyan őrültségek is beleférnek, minthogy egy étteremből fizetés nélkül távozzanak, vagy egy autóban töltsék az éjszakát. A fiatal házaspár kapcsolatában egy nem várt esemény mégis fordulatot hoz, és veszélyezteti a az idilli hétköznapok nyugalmát.

A rendező Ned Benson az Egy szerelem történetében rendhagyó módon egy szerelem két nézőpontját mutatja be – külön filmben a nő és a férfi szemszögéből. A szereplők konfliktusai valamennyi kapcsolatban élő ember számára ismerősek lehetnek, és leképezését adják napjaink társadalmának és társadalmi problémáinak.

Az Egy szerelem története idén a világ legrangosabb seregszemléjén, a cannes-i nemzetközi filmfesztivál Un Certain Regard versenyprogramjában szerepelt. Ned Benson rendhagyó párfilmjében világsztárok sora szerepel: a kétszeres Oscar-jelölt Jessica Chastain és James McAvoy mellett Isabelle Hupert, az Oscar-jelölt Viola Davis és az Oscar-díjas William Hurt is emlékezetes alakítást nyújt. A filmből kiderül, hogy mi köze a főszereplő nevének a Beatles-hez, az Egy szerelem történetének zenéjét pedig Son Lux szerezte, aki a Looper – A jövő gyilkosa filmzenéje mellett poszt-rock és alternatív hip-hop zenéje miatt kedveli a közönség.

Játék a páros jegyekért:

Oszd meg a cikket! Írd le a (Klikk: Egy szerelem története: a nő) c. film adatlap alatt található hozzászólásban, hogy miért szeretnéd megnézni a filmet és küldj egy emailt a mozinezo@gmail.com-ra, Tárgy: Egy szerelem története: a nő / Emailben: Név, cím legyen benne. Beküldési határidő: 2014. október 27.-e, 12 óra., 12 óra után sorsolunk. Nyerteseket emailben értesítjük!

Játékunk 2014. október 20. és 2014. október 27. 12:00 óra között zajlik. Vegyél részt partner oldalaink játékain is, hogy növeld az esélyed, viszont a nyert jegyek számától függetlenül egy játékosnak egy páros belépőt tudunk biztosítani.

A jegyet kizárólag a nyertes veheti át, személyi igazolvány bemutatásával.

Partner oldalak:
MoziStar
Premier MoziMagazin
FPortál
FilmDroid
PluszMínusz Blog
Siba Média
Hetedik Sor

Média partnerek:
CoolFM
Lakihegy Rádió
GiGa Rádió
Pixel Desingers Magazin
Hova menjek a héten?