Mindenki csodálja Kate Winsletet, amiért 40 évesen bomba formában van. A színésznő most elárulta szépségtitkát a TEN magazinnak: „Nincsen semmilyen titok, és semmit nem csináltattam meg magamon. Boldog és egészséges vagyok, és azt vallom, hogy mindent lehet, ha mértékletesek vagyunk. Az életnek nincs értelme csoki és bor nélkül, úgyhogy nem is tagadom meg őket magamtól.”

A színésznő mindig ellen tudott állni a Hollywood által diktált szépség- és egészségmániának. „Biztosan azt kellene mondanom, hogy vega vagyok meg naponta tíz liter vizet iszom, de ilyesmiről szó sincs – szögezi le határozottan. – Sok vizet iszom, az igaz, de nem hiszem, hogy ennek bármi jelentősége lenne.”

Kate Winslet Steve Jobs

Winslet legújabb filmje, a Steve Jobs forgatásán megpróbálta propagálni a csokoládét a címszereplő Michael Fassbender számára, aki sokat fogyott a szerepe miatt. „Egyre soványabb lett, pedig úgy láttam, nem koplal. Mondtam neki, Michael, mindjárt leesik a nadrágod, egyél egy szelet csokit. Vagy inkább kettőt. Mire ő, hogy köszöni szépen, de nem nassolós típus.”

(Steve Jobs – hazai bemutató: 2016. január 14.)