Ijedezni jó. Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy a horron nem rétegműfaj. Néhány mester igazi nagy sikert tudott csinálni a rémisztgetésből. A Démonok között elsöprő sikere az egyik legjobb példa erre: a Démonok között 2. kiváló fogadtatása azt igazolja, hogy ha az csak jól sülhet el, ha James Wan hozza a frászt a nézőre. És nem áll meg félúton.

Annabelle_2_instagram_werk

Következő filmje az Amikor kialszik a fény (Lights Out, hazai bemutató: július 21.), melynek elkészítésében producerként vett részt, a rendezést egy ifjú felfedezettjére, David F. Sandberg-re bízta. És valószínűleg nem csalódott benne, mert a forgatás befejztével rögtön együtt láttak neki a következő munkának.

Annabelle_jelenetfoto (26)

Samberg a héten már ismét egy Los Angeles-i stúdióból tweetelt fotót: elkezdődtek az Annabelle 2. felvételei.

A nagyon sikeres 2014-es első rész után a folytatás jó néhány évvel később tér vissza túlélő hőseihez. Kislányuk halála után a babakészítő és felesége egy tönkrement árvaház lakóit, egy apácát és egy pár kislányt fogad be az otthonába – melyet újra kinéz magának a babakészítő megszállott műve, Annabelle.

A folytatást az első rész írója találta ki, a rendező Samberg, a producer természetesen James Wan. A bemutatóra 2017 tavaszán kerülhet sor.